top of page

Bio je umešan u slučaj Novaka Đokovića: Imigracioni advokat predstavlja Australiju na Evroviziji

Danijel Estrin je stao u Noletovu odbranu kada je bio proteran iz Melburna

Foto: Telegraf


Advokat Danijel Estrin predstavljaće Australiju na ovogodišnjoj Evroviziji koja će biti održana u Liverpulu.


Kako Telegraf saznaje ovaj imigracioni zasupnik direktno je povezan sa slučajem Novaka Đokovića koji je početkom prošle godine vodio pravnu borbu sa vlastima u Australiji zbog zabrane ulaska u Australiju.


Naime, dok je najbollji teniser sveta bio zatvoren u imigracionom hotelu Estrin mu je pružao podršku i oglašavao se u javnosti povodom ovog slučaja. On se tada oglasio za BBC i naveo da Novak ima slučaj u svojim rukama ali i otkrio da li će se Đoković naći pred sudom čime je implementirao da je u kontaktu sa njegovim pravnim timom.


- Podnesak Đokovićevih advokata ima potporu i imaju dobre izglede na sudu, tj. da će sud pronaći ‘grešku u nadležnostima’ – to znači da je napravljena pravna greška, da je ništavna odluka o poništavanju vize, te da bi Đoković dobio nazad prvobitnu vizu - rekao je Danijel tada i naveo da se Novak neće naći pred sudom u ulozi svedoka što se i dogodilo.

Printskrin/bbc


Podsetimo, Danijel će sa bendom Vojažer predstavljati Australiju a publici će se predstaviti pesmom "Promis". Nakon pobede pevač i advokat istakao je da je srećan što će imati priliku da se nastupa na evrovizijskoj sceni.


- Čast nam je, volimo ovo samopouzdanje koje imamo. Idemo da se zabavimo - rekao je.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page