top of page

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić zbog marketinga lažirali raskid? Mreže se usijale, fanovi besni

Nakon ovih tvrdnji oglasio se i bivši rijaliti učesnik

Foto-kolaž: Kobra


Kao bomba odjeknula je vest da su bivši rijaliti učesnici Zadruge6 Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić raskinuli vezu.


Anđela se odmah oglasila iz porodične kuće u Đenovićima i potvrdila da je došlo do prekida veze te da je odlučila da se posveti poslu i porodici.


Međutim, društvenim mrežama se masovno šire objave fanova u kojima navode kako je par navodnolažirao raskid zbog marketinga, te da su "zarad reklame spremni na sve", pa čak i na ovakav korak.


Kao potvrdu ovih tvrdnji fanovi navode činjenicu da Zvezdan i dalje koristi zajednički nalog na Tik Toku gde izbegava pitanja o raskidu.


"Kao raskinuli, a on i dalje prosi za foloverse na zajedničkom nalogu", "Ovima zafalilo pažnje, pa se dosetili da raskinu", "Šta sve ovo dvoje neće izmisliti samo da bi bili u centru pažnje", glase neki od komentara na mrežama.


Tim povodom kontaktirali smo i sa Zvezdanom, koji je za Telegraf.rs prokomentarisao ove navode.


- Jaoj! Ljudi svašta pišu i nagađaju, ali te nebuloze da smo lažirali bilo šta nisu tačne. Zašto bismo lažirali tako nešto?! Pa, nikome nije lepo da radi tako nešto - rekao nam je Zvezdan.


Podsetimo, Anđela je nakon raskida sa Zvezdanom spakovala kofere i otputovala kod roditelja u Crnu Goru odakle je otkrila detalje raskida.


- Na kraju sam izabrala svoju porodicu i mir, svoju budućnost i sebe na prvom mestu, samo ono što je za mene najbolje. Želim da budem prava Anđela, sa ljudima koji su me vredni. To je u krvi svakog ko je rođen ovde, ja kad odlučim, kad presečem, tu je kraj. Borim se samo za taj cilj i ne posustajem - istakla je Anđela, a zatim otkrila da sa porodicom renovira kuću i da planiraju da je prodaju.


- Napokon sam kod kuće, baš mi treba odmor, moje staro društvo, malo pomažem mojima... Renoviramo apartmane, sad je sezona. Kuća se, inače, prodaje, već par godina unazad, nije tačno da je to sad zbog ove situacije. Ako je neko voljan da je kupi, dobrodošao je - istakla je Đuričićeva i otkrila planove oko nove emisije koju će voditi.


Izvor: Telegraf


Comentários


bottom of page