top of page

Aleksandra u centru skandala zbog afere "dron", evo šta Dejan kaže na to

- Izvinjavam se, stvarno, ne želim više da se oglašavam - rekao je Dejan

Foto: Kobra, A. Nalbantjan, Pixabay


U ovoj sezoni "Zadruge", Aleksandra Nikolić često je glavni akter gorućih tema u Beloj kući, a sada se oglasio njen dečko Dejan Dragojevići reakcijom mnoge iznenadio.


Naime, sve je počelo od afere "čokoladica", kada je Aleks slatkiš po svojoj prijateljici Milici Veselinović tajno poslala Bilalu Brajloviću.


Drugarice su lagale, pokušale da se "izvade", a potom priznale sve, što je podiglo kuću na noge. Na sve to, Bilal je optužio Aleks da ga gleda, što je podgrejalo sumnju da je na njega "bacila oko", iako je u emotivnoj vezi s Dejanom Dragojevićem.


Nedugo nakon toga, Aleks je upletena u novu aferu - aferu "dron", koju joj je smestila ni manje ni više najbolja prijateljica Milica Veselinović.


Ona je, naime, Miljanu Vračeviću ispričala da Dejan upravlja dronom iznad "Zadruge", te da na taj način šalje tajne signale svojoj dragoj, čime je Aleksandru direktno ugrozila i dovela je u opasnost da bude žestoko kažnjena.


Nevešto se pravdala, Aleks joj nije zamerila onako kako su očekivali zadrugari, zbog čega su mnogi zaključili da Milica, koja preti da će tek izneti sve, nečim Aleksandru drži u šaci. Baš u tom periodu pojavile su se tajne poruke koje je Milica dala Bilalu, a jedna od za sada nepotvrđenih teorija jeste da su to ustvari Aleksandrine poruke.


Na društvenim mrežama vlada potpuni haos - teorija je nikad više, komentara najrazličitijih, a svi iščekuju da čuju stav Dejana Dragojevića. S tim u vezi sada se oglasio Dejan koji je kratko poručio:


- Izvinjavam se, stvarno, ne želim više da se oglašavam - bilo je sve što je ljubazno poručio Dejan, što je mnogima neočekivano, jer je on uvek branio svoju izabranicu.


Da li su ga poljuljale sve ove priče iz "Zadruge" ili će tek izneti šta ima, ostaje da vidimo.

Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page