top of page

Aca Bulić otkrio kako je postao milioner u Londonu: Evo čime se bavio

Bulić kaže da je uvek za važne stvari imao neki predosećaj, to jest, tvrdi da ga u životu intuicija nikada nije izdala

Foto: Kobra


Aca Bulić, bivši dečko Ane Ćurčić otkrio je kako je uspeo da zaradi ogromna novčana sredstava i postane milioner u Londonu.


Kako je sam priznao, na dnevnom nivou je pravio ozbiljne sume, te ulagao u nekretnine, ali i u sve drugo što poželi.


- U životu sam mnogo zarađivao, postao sam milioner, a doktor nauka je završio dva fakulteta i jedva da ima od čega da živi. Da nisam preuzeo očeve poslove, živeo bih jedan sasvim normalan i miran život. U Londonu sam na dnevnom nivou zarađivao 80.000 funti, pa izračunajte koliko sam bio u plusu. Imao sam mnogo u nekretninama, izdavao sam sobe, diskoteke i kafiće. Kupio sam svašta i napravio malu imperiju kroz nekoliko godina - ispričao je Bulić i dodao:


- Mogao sam tamo lagano da ostanem da živim, ovde bih teže zaradio taj novac da sam ostao. Treba da razlikujemo intuiciju od straha. Odlučio sam da nastavim s očevim poslovima i, iako je delovalo da je pogrešno, na kraju se ispostavilo da sam napravio pravi potez. Miran život sam zamenio ovim ovde u Srbiji i to me je napravilo ovim što sam danas. Mala doza straha je inspirativna da nas pokrene da uradimo neke stvari, a u većim količinama blokira - kazao je Aca.


Bulić kaže da je uvek za važne stvari imao neki predosećaj, to jest, tvrdi da ga u životu intuicija nikada nije izdala.


- U životu mi je intuicija uvek bila jaka, tako da sam na kraju otišao na kurseve da saznam kako funkcioniše i šta mi pokazuje. Veče pre nego što se desilo sve ono s ocem sanjao sam da mi je ispao kec, prvi zub. Kad sam se probudio, zvao sam babu da mi kaže šta taj moj san znači, ona nije htela da mi objasni i uveče se desilo to što se desilo. Dešavalo se to u hiljadu situacija, ali i ne smem da pričam sve. Mogu samo da kažem da je bilo vezano i za posao, za moj put i sve ostalo što se dešavalo. Intuicija me nikada nije prevarila - zaključio je Bulić za Republiku.


Izvor: Telegraf.rs


Comentarios


bottom of page