top of page

Đorđe Đoković vuče kese i stvari, a Saška ga snima: "Zato se tako dobro slažemo"

- Isti smo - napisala je Saška

Prinskrin: Instagram/saskaveselinovMlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, i njegova izabranica Saška Veselinov venčaće se u crkvi u Beogradu 12. septembra, a njena poslednja objava privukla je pažnju mnogih.


Naime, Saška je na svom Instagram profilu podelila Đoletovu sliku i tako nasmejala sve.


Đorđe je na slici sa punim rukama kesa i stvari, a mnogima je bio simpatičan njen komentar.


- Zato se mi tako dobro slažemo... Isti smo - napisala je Saška.Prinskrin: Instagram/veselinov


Inače, posle gorepomenutog crkvenog venčanja u Beogradu, slavlje će se sa zvanicama nastaviti u Crnoj Gori, u jednom poznatom rizortu u Herceg Novom.


Svadbenom veselju u Crnoj Gori prisustvovaće samo članovi njihovih porodica i najuži krug prijatelja.


- Iako su i Đorđe i Saška pokušali da sve detalje venčanja drže u strogoj tajnosti, ipak ovde u Crnoj Gori se brzo sve sazna. Nakon venčanja u Beogradu, koje će se najverovatnije održati u Sabornoj crkvi, a za koju je porodica Đoković izuzetno vezana i gde su svojevremeno bili i kumovi hramovne slave, odmah će se uputiti u Crnu Goru. Ovo "najverovatnije" kažem jer su neki sa mladine strane za to da se venčanje obavi u Hramu Svetog Save, pa ćemo videti čija će biti poslednja (smeh). U Crnu Goru, kako se ovde priča, mladenci stižu sa 80 zvanica.


- Koliko su brinuli o svojim gostima, vidi se i po tome što su Đorđe i njegova trudna verenica svima obezbedili avionske karte i smeštaj u jednom luksuznom hotelu - započeo je bio izvor za "Kurir", a onda dodao i same detalje veselja:


- Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tokom kojih će biti organizovano nekoliko žurki. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naznačen i poseban dres-kod, koji će sve zvanice morati da ispoštuju. Među gostima će, pored članova porodice, biti prisutni i njihovi najbolji prijatelji i bliski saradnici. Sve će biti na vrhunskom nivou, od trpeze, na kojoj će biti specijaliteti iz svih kuhinja sveta, pića, pa do dobre muzike. Ova svadba će možda prevazići i Noletovu i Jeleninu.Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page