top of page

Zvezda serijala "Nikad nije kasno" se bori sa kancerom: "Radila sam i dok sam bila na hemioterapiji"

"Ja sam to prihvatila, tako je kako je, moram da se lečim i da slušam", otkrila je ona

Foto: Telegraf.rs


Bojana Barjaktarević se po treći put susreće sa rakom dojke, a ovog puta je saznanje za bolest opisala kao slučajnost.


Naime, pevačica je postala popularna još davnih devedesetih godina, a ponovno stupanje u žižu javnost je doživela nakon muzičkog šoua "Nikad nije kasno". Tamo je postala trostruka pobednica.


Bojana se sada, treći put, bori sa opakim kancerom

Ona je prvo rekla kako se oseća, kao način na koji je ponovno otkrila ovu opaku bolest.


- Odlično sam, hvala Bogu. Ja sam uvek pozitivna, hvala na pitanju. Prošla sam hemioterapiju, sada je na redu zračenje. Ja sam to prihvatila, tako je kako je, moram da se lečim i da slušam. Radim bez obzira na ovo, radila sam i dok sam bila na hemioterapiji. Ne znam zbog čega se ovo dogodilo treći put - započela je pevačica, pa dodala:


- Slučajno sam otkrila treći put. Trebalo je da idem na rekonstrukciju, jer sam htela obe dojke da skinem, odnosno ta tkiva, da se ne bahćem više sa tim. Međutim, Bog te čuva, pa te pošalje na pravi put. Meni je sa tog pregleda, po treći put, ustanovljen rak dojke.


Nakon toga, rekla je da karcinom isključivo utiče od oragnizma.


- Sa kracinomima vam nema garancije, koliko god da se pazite, svakakvi faktori utiču na to. Sve zavisi od organizma, nije tu presudan ni lekar niti išta drugo - rekla je Barjaktarević.


Nedugo zatim, spomenula je svoju najveću podršku u ovakvim danima:

- Najveća podrška su mi porodica i prijatelji, mi jednostavno ne pričamo na tu temu, samo pozitiva. Normalan život i opušteno, nema tu padanja. Ne pričamo o temi bolesti, pričamo o nekim lepim stvarima.


Izvor: Telegraf.rs


コメント


bottom of page