top of page

Zejna prvi put o partneru s kojim je dobila dete: Voleo je alkohol, porodila sam se pre vremena

Želela je da studira jezike ili psihologiju, ali zbog teške finansijske situacije u kojoj je bila njena porodica to nije bilo moguće

Foto: Nikola Tomić


Pevačica Zejna je otvorila dušu i progovorila o svom bivšem partneru, teškoćama prilikom porođaja, kao i trnovitom putu do uspešne karijere.

Nekadašnja pevačica grupe "Luna" bila je jedan od favorita za pobedu na "Pesmi za Evroviziju", a interesovanje za nju svakog dana raste, a javnost naročito zanima kakav je život Zejna vodila pre nego što je postala poznata.


- Imala sam 19 godina kada sam se smuvala s dečkom čiji su roditelji bili dobri prijatelji mog oca i majke. Zabavljali smo se sedam godina, ali su nam se u jednom momentu putevi razišli, pa smo raskinuli. I danas smo u kontaktu, jer mi je ostao u lepom sećanju. Inače, svi moji momci su bili „belci“, osim jednog koji je bio Rom. Nisam namerno birala da bude tako, već se namestilo. Nikada ne gledam i ne biram ljude prema boji kože ili veroispovesti. Isključivo se vodim time kakav je čovek.


Želela je da studira jezike ili psihologiju, ali zbog teške finansijske situacije u kojoj je bila njena porodica to nije bilo moguće.


- Iako je tata radio u Belgiji, nije mogao da mi šalje novac za studije, jer tada nije dovojno zarađivao. Nisam insistirala na tome da nastavim školovanje, jer nisam htela da im stajem na muku i pravim dodatne probleme. Zato sam se prijavila za muzičko takmičenje „Operacija trijumf". Ušla sam u top 10, ali ne i u najboljih osam, koji su nastupali po Srbiji. Ubrzo sam dobila poziv da otpevam novogodišnju pesmu posvećenu mojoj rodnoj Loznici, koja se emitovala na lokalnoj radio-stanici - priča pevačica i dodaje da joj je to donelo sudbonosni susret sa Čedom Čvorkom, osnivačem dens grupe "Luna":

Foto: Nikola Tomić


- Čuo me je na radiju i odmah se obratio svom prijatelju koji je radio tamo da me spoji s njim. Raspitao se kako može da dođe do mene, jer mu je trebala nova pevačica za grupu. Čeda je na Božić 2009. godine došao na moja vrata i pitao me da li hoću da postanem član grupe „Luna". Pristala sam. Znala sam da moram odnekud da počnem. Osim mene, u bend je doveo još jednu pevačicu, Lidiju Jadžić. Snimili smo pesmu "Panika", koja je postala veliki hit. Ali i pored tog uspeha, koleginica i ja smo bile veoma loše plaćene. Dobijale smo svega 100 evra po nastupu.


Pošto je započela solo karijeru, ubrzo se i zaljubila, a posle dve godine zabavljanja sa tim dečkom je dobila i ćerku Kjaru. Međutim, ta ljubav nije opstala.


- Upoznali smo se 2012. godine, kod moje drugarice. Odmah sam znala da će biti otac mog deteta. U početku nam je bilo lepo, ali smo se rastali kada je Kjara imala godinu i po dana. Nije mi prijao njegov način života. Voleo je noćne provode i alkohol, a to mi je smetalo. Pogotovo što smo u kući imali malo dete. Glumio je strogoću, a ja ne volim takve muškarce. Ne mogu da budem u vezi u kojoj nema poštovanja. Muškarac mora ženu da pazi, mazi i drži kao malo vode na dlanu. Zbog njegove sujete i ega nikada se nisam osetila kao žena. Više smo bili rivali i suparnici. Prošlog leta smo pokušali da obnovimo vezu, ali ipak nije uspelo.

Printskrin: Instagram/zejnaofficial/RTV Pink


Iako ona i njen bivši partner nisu u korektnim odnosima, Zejna ističe da je on dobar otac Kjari.


- Iako nismo bili jedno za drugo, podigli smo divno dete. On voli našu ćerku, ali i ona njega. Kad god mi traži, odvedem je kod oca. Radila sam na tome da izgrade dobar odnos, jer znam koliko je to važno za dete. Kjara i ja smo imale ružan period, prošle smo kroz sve i svašta, ali sada vodimo miran život. Rodila sam je prevremeno, kada sam bila u sedmom mesecu trudnoće, jer sam stalno bila pod stresom. Kada sam je donela na svet, imala je svega 1.300 grama. Ni pluća joj nisu bila razvijena. Srećom, oporavila se i izrasla u zdravu devojčicu. Ide u prvi razred osnovne škole i nema nikakvih problema kao što smo imale moja sestra i ja u njenim godinama.


Ušla u finale, a iako je završila na šestom mestu Zejna je počela da dobija ponude i pozive za nastupe sa svih strana, pa joj je honorar sa 1.000 skočio na neverovatnih 10.000 evra.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages


- Pesma "Rumba" je daleko odjeknula, pa je logično da mi je sada cena nastupa deset puta veća. Moj tim i ja planiramo da se ozbiljno usmerimo na razvoj moje karijere", rekla je pevačica na početku razgovora i dodala da je već sklopila saradnju sa svetski poznatim bendom Džipsi kings: "Mnogo sam srećna zbog toga! Kada su čuli 'Rumbu', odmah su poželeli da sarađujemo. Snimiću novu verziju te numere u duetu s njima, a posle ćemo zajedno uraditi još jednu novu pesmu. Sve će biti gotovo za dva-tri meseca. To će biti idealna šansa za moj proboj na svetsko tržište. Moći ću da nastupam na njihovim turnejama širom sveta" - izjavila je ona za Hit Informer.


Izvor: Informer.rs/Telegraf.rs


ความคิดเห็น


bottom of page