top of page

Zdravko Čolić otkrio zašto se njegova supruga ne pojavljuje u javnosti

Pevač otkrio do sada nepoznate detalje iz porodičnog doma

Foto: ATAImages


Zdravko Čolić decenijama gradi uspešnu karijeru, a pored ogromne popularnosti pevač ipak uspeva da sakrije privatni život i porodicu daleko od očiju javnosti.


Međutim, njegova starija ćerka Una je posebo interesantna medijima, te svojom harizmatičnom pojavom privlači veliku pažnju javnosti, i odaje stvari iz porodičnog doma Čolića.


Pevač je nedavno odlučio da progovori o svojoj porodici i otkrije mnoge stvari koje su se dešavale u četiri zida njihovog doma, pa priznao kako usklađuje poslovne i porodične obaveze.


ATAImages/ Antonio Ahel


- Zbog posla me često nema kod kuće, ali to je u našoj porodici normalno. Moja supruga brine o curama i mislim da smo dobro uhodan tim. S obzirom na to da je posao takav kakav je privikli smo se na to i najvažnije je da sve dobro funkcioniše. Devojke još idu u školu i supruga je ta koja brine o tome i o nekim njihovim svakodnevnim obavezama, a ja se uključujem kad god mogu i kada za to ima potrebe. Rekao bih da ona drži porodicu na okupu - ispričao je Zdravko Čolić.

Zdravku su posebno draga zajednička putovanja sa ćerkama Unom i Larom i suprugom Aleksandom.


- Volim kada pođu sa mnom na koncert ili neko putovanje. Recimo, bile su sa mnom u Dubaiju pa, osim što nam bude lepo zajedno, bude i korisno i nešto novo za njih. Voleo bih da dođu i sada u Zagreb, da osete grad i posebnu atmosferu koja će obeležiti ove koncerte. Bile su sa mnom u Crnoj Gori, u Splitu, Puli, i ovog leta u Opatiji. Tu se na neki način spoje ugodni i letnji ambijent i susret sa zajedničkim prijateljima. Volim kad smo zajedno. Imale su veliku želju da sada sa nama idu u Ameriku, ali zbog školskih obaveza to nije bilo moguće. Često znaju da povedu i prijateljice, pa se skupi pravo malo i veselo društvo. Ali bitno je da je tata tu važan na neki način, pa su one na sve to i ponosne - priča pevač.


Foto: ATAImages


Čolićeva supruga Aleksandra se nikada ne pojavljuje u javnosti, a pevač je sada objasnio zbog čega je to tako.


- Ja to stvarno ne branim, ali ne vidim nekog prekog razloga da bude drugačije. Naravno, kad su neke važne manifestacije u pitanju, ona rado dođe, ali pojavljivanja samo radi slikanja nikada joj nisu bila privlačna. Ne vidim to kao nešto neobično. Evo, recimo, Arsena i Gabi, koji su bili bračni partneri iz istog miljea, koji su zajedno i pevali, nikad nisi mogao videti da se pojavljuju zajedno radi slikanja. Ja stvarno nemam ništa protiv ako bi ona to volela, ali nikada joj to nije bilo važno - zaključio je Zdravko Čolić.


Izvor: Telegraf.rs

Comentarios


bottom of page