top of page

Vratila se i spremna je da objasni kako se peva: Lepa Azra objavila 2 pesme i raspametila publiku

Azra se pevanjem počela baviti već od 8. godine, kada je učestvovala na raznim festivalima i koncertima

Foto: Lazar Đokić


Na ovo su mnogi čekali - lepa Azra Husarkić konačno je objavila svoje prve pesme - "Puno mi te srce" i "Doći će i tvoje vrijeme", i publika je oduševljena.


Naime, ova mlada devojka koja važi za najbolji ženski narodnjački vokal u Bosni i Hercegovini, naprasno se povukla iz popularnog muzičkog takmičenja onda kada su joj baš svi predviđali pobedu u istom. Žiri je bio šokiran, publika tužna, a ona je smatrala da je tako bolje, pošto je sa druge strane bila njena porodica i situacija koju je stavila ispred profesionalnog uspeha.


Međutim, sada je vreme da se sve zasluženo vrati, a sudeći po komentarima Azra je na odličnom putu da se velikom brzinom svrsta među najpopularnije domaće pevačice.


- Snimanja su prošla fantastično, bila sam okružena divnim, mladim, kreativnim ljudima i nemam ništa osim reči hvale za njih. Nove pesme su tu, na moju neizmernu radost, a komentari su takvi da sam i pored velikih očekivanja ostala zatečena. Ljudi su oduševljeni pesmama, a ja nemam ništa više od toga za poželeti - poručuje lepa Azra.

Inače, Azra se pevanjem počela baviti već od 8. godine, kada je učestvovala na raznim festivalima i koncertima, kako u svojoj zemlji, tako i u regionu. Koliko je talentovana možda najbolje dokazuje podatak da je imala svega 13 godina kada je bila gošća na koncertu tri kralja narodne muzike - Šabana Šaulića, Miroslava Ilića i Halida Bešlića.


Foto: Lazar Đokić


Tekst za pesmu "Puno mi te srce" potpisuje Rade Rakazov, a muziku i aranžman Dejan Kostić.


Za pesmu "Doci ce i tvoje vrijeme" tekst potpisuju Mersed Hadžić i Dejan Kostić, dok je muziku i aranžman i na ovoj numeri odradio Dejan Kostić.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page