top of page

Vesna Zmijanac častila sebe nekretninom od 360.000 evra: Pevačica je ovako prikupila novac

Tim arhitekata je radio na svakom detalju kako bi sve bilo savršeno

Foto: ATA Images


Pevačica Vesna Zmijanac nedavno je kupila još jedanu luksuzanu nekretninu u srpskoj prestonici, za koju je iskeširala 360.000 evra.


Ona se sada s Vračara preselila u Ulicu kneza Miloša, i to u zgradu u okviru jednog novog luksuznog kompleksa gde se nekada nalazila zgrada američke ambasade.


Naime, ona se odlučila za veliki stan od 60 kvadrata, u sklopu kojeg je kupila i 2 parking mesta i za sve platila vrtoglavih 360.000 evra.

Poznato je da je Vesna neko ko već godinama ulaže u nekretnine, pa je ovog puta želela da ima stan u strogom centru grada kako bi joj sve bilo blizu i nadohvat ruke, posebno sada, kada dosta vremena provodi i sa unukama. Do kupovine ovog stana došlo je nedugo nakon što je prodala stan na Voždovcu i kupila ga je dok je još bio u izgradnji, dok je sada cena daleko veća.


Kako bi sve ispalo onako kako je zamislila, tim arhitekata je radio na svakom detalju, a ona je samo odobravala rešenja koja su joj nuđena. Stan je prostran i pored velike dnevne sobe, trpezarije i kuhinje, ima dva kupatila, dve spavaće sobe i dve terase. Iako je reč o strogom centru grada, zgrada ima portira, video-nadzor i obezbeđenje. Sama lamela je ušuškana i opasana ogradama, kompleks je ukrašen zelenilom, pa pruža neophodni mir i privatnost, koji su Vesni s obzirom na njenu popularnost i prepoznatljivost bili od izuzetnog značaja.


Inače, zgrada u kojoj pevačica sada živi pripada novom ekskluzivnom kompleksu s konceptom pametnih zgrada, u kome pored nje, stanove imaju još neke poznate ličnosti.


Printskrin: Youtube/Paparazzolov


Izvor: Telegraf.rs/Kurir


Comments


bottom of page