top of page

Veljko Ražnatović poslao poruku Bogdani: "U pitanju je podla smicalica"

Veljko se ponovo našalio na račun supruge ali i muško-ženskih odnosa

Foto: ATA Images


Brak Veljka i Bogdane Ražnatović otkako je u novembru 2019. sklopljen, neprestano je pod budnim okom javnosti i svaki korak Cecinog sina i snajke pomno se prati.


Njih dvoje već imaju sina Željka, a sad čekaju i drugog naslednika, kome će dati ime Krstan.


Veljko se na svom Instagram profilu našalio sa suprugom Bogdanom kada je podelio jednu objavu, koja se tiče muško-ženskih odnosa u kući.


- Muž - osoba muškog pola koja ne zna gde stoje stvari u kući. Žena - osoba ženskog pola koja non stop premešta stvari po kući i namerno, svesno stvara konfuziju da bi muž morao da joj se obrati za pomoć oko nalaženja stvari po kući, što čini da se oseća superiorno u odnosu na njega, iako je u pitanju podla smicalica - podelio je Veljko na svom "Instagram" profilu i na istom tagovao svoju dragu Bogdanu.

Ovo nije prvi put da objava Veljka Ražnatovića bude u istom maniru, odakle se vidi da njih svoje imaju spontan i razigran odnos.

Pritnsrin: Instagram/ac3isb4ck


Supružnici u svojoj ljubavi i porodičnom životu sa sinom uživaju van preteranog fokusa javnosti, a sada sa nestrpljenjem isčekuju još jednog člana kome će se mali Željko nesumnjivo najviše obradovati.

Izvor: Telegraf.rs

Kommentare


bottom of page