top of page

U ovoj skromnoj kući pod Avalom je Maja Marinković nekada živela:

Kuća je jednospratna, sa potkrovljem, a kako su nam komšije otkrile upravo tu je kontroverzna zadrugarka provela svoje detinjstvo.

Foto: Nikola Tomić


Rijaliti zvezda Maja Marinković godinama živi sa ocem Takijem Marinkovićem u stanu koji imaju u beogradskom naselju Jajinci, a do tada su živeli u kući pod Avalom, gde je ona provela i čitavo detinjstvo sa ocem i dedom.

Ekipa portala Telegraf posetila je naselje pod Avalom i uslikali kuću u kojoj je Maja sa ocem provela detinjstvo, a koja je sada malo i zapuštena iako je Taki gotovo svakodnevno obilazi.


Kuća je jednospratna, sa potkrovljem, a kako su nam komšije otkrile upravo tu je kontroverzna zadrugarka provela svoje detinjstvo.


Inače, života u ovoj kući Maja se rado seća jer ju je upravo tu i viđala majka kada je sa njom izgladila odnose, a koja ju je napustila još kao bebu.


- Bila je vesela devojčica uvek, trčkarala je tu stalno. Još od malih nogu je volela da bude u centru pažnje. Sećam se da su je zvali srpska Rubi po čuvenoj lepotici iz đpanske serije. Davno su se odselili odavde, ona dugo nije bila, a Taki malo, malo pa dođe. Ima ovde golubove i brine o porodičnoj kući - otkrila nam je komšinica.


Kako se može videti iza kuće postoji i pomoćna prostorija, ali i deo sa strane gde je kavez sa golubovima koje čuva Majin otac.


Detalje pogledajte u videu na početku teksta, ali i galeriji u nastavku teksta:

Foto: Nikola Tomić


Izvor: TelegrafComments


bottom of page