top of page

Trudna Marijana Mićić! Voditeljka čeka drugo dete sa svojim izabranikom

Njihova porodica će uskoro postati brojnija za još jednog člana

Antonio Ahel/ATAImages


Voditeljka Marijana Mićić je ponovo trudna. Naime, ona sa svojim izabranikom Milošem čeka još jedno dete.


Kako prenosi „Story” Marijana će s jeseni dobiti još jednu naslednicu, koja će uskoro njihovoj ćerki Ani praviti društvo.


Poznato je da Marijana do petog meseca prve trudnoće nije želela javno da otkriva da čeka bebu, pa su za to znali samo njeni najbliži, a tokom drugog stanja ugojila se 17 kilograma.

Antonio Ahel/ATAImages


- Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh 'Zašto, šta mi je? - ispričala je Mićićeva,


Podsetimo, Marijana se krajem 2021. godine ostvarila u ulozi majke, a već početkom ove godine se vratila na radno mesto i zablistala na sceni „Pinkovih zvezdica”.


Izvor: 24sedam.rsComments


bottom of page