top of page

Tanja Savić otkrila u kakvim je sada odnosima sa bivšim mužem, potpuni preokret: Neka stisne zube

Tanja Savić je prošla kroz veoma težak period kada se borila za starateljstvo nad svojom decom, sinovima Maksimom i Đorđem

Foto: ATA Images, Nikola Tomić


Dosta se spekulisalo o privatnom životu Tanje Savić nakon brojnih brodoloma, a pevalica je sada otkrila u kakvim je odnosima danas sa bivšim mužem Dušanom Jovančevićem.


Naime, pevačica je istakla da se Maksim i Đorđe redovno čuju sa ocem i dodaje kako ona nije u kontaktu sa njim budući da isti odbija, iako bi volela da je situacija drugačija.


Tanja je otkrila i da se dogodila situacija kada joj je škola u koju mališani idu, tražila njihov izvod iz matične knjige rođenih, što je ona i zatražila od Dušana, ali čak ni tada nije dobila odgovor od njega.


Na pitanje da li bi njena deca volela da se vrate u Australiju, pevačica je dodala da ne veruje u to, ali da bi sinovi i te kako želeli da ga vide, i da ona sa tim nema nikakav problem, iako bi on po dolasku trebalo da odgovara na sudu.

- Neka stisne zube i neka dođe, sve je to deo života - dodala je ona.


Foto: Kobra


Na konstataciju da blista, nasmejana pevačica priznala je da je zaljubljena.


- Posle svih mučnih godina i kroz sve što sam prošla, mislim da sam konačno zaslužila da živim život punim plućima. Ispunjena sam iznutra, ali ne bih otkrivala ko je u pitanju - izjavila je pevačica za "24sedam".


Podsetimo, svima je dobro poznato da je Tanja Savić prošla kroz težak period kada se borila za starateljstvo nad svojom decom, sinovima Maksimom i Đorđem. Tada je tvrdila da joj njen, sada već bivši suprug, nije dozvoljavao da vidi decu, javnost je bila upoznata sa svakim pevačicinim korakom, a emotivni susret sa sinovima na aerodromu rasplakao je celu Srbiju.


Fotografije Tanje sa sinovima pogledajte u galeriji ispod:


Foto: Instagram/tanja_savic_private


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page