top of page

Tanja Savić odgovorila Saši Popoviću: Poručio joj da je mogla da bude velika zvezda, evo šta kaze

Saša Popović i dalje tvrdi da je Tanja mogla biti još veća zvezda nego što jeste, rame uz rame sa ostalima, a ona se osvrnula na njegovu tvrdnju i prokomentarisala u svom stilu

Foto-montaža: ATAImages/Antonio Ahel, Nikola Tomić, Shutterstock


Tanja Savić otkrila je da će praznike provesti sa sinovima u Smederevu, a dotakla se i izjave Saše Popovića o njenoj karijeri kao i svog emotivnog statusa.


Pevačica se prisetila praznika u svom detinjstvu, pa je otkrila kako ih sada provodi u svom domu.


- Uskoro se bliži Božić i mi volimo da smo tog dana skupa. Deca obožavaju prazničnu atmosferu i neizostavno kićenje jelke, tako da su me baš obradovali kada sam se pre pre nekoliko dana vratila sa puta - kaže Tanja, a zatim se osvrnula na svoje detinjstvo i kako je ona provodila praznike sa porodicom.


- Isto kao i sada. Tata je unosio badnjak u kuću, a mama zrnevlje. Naravno, tu bi bila i tradicionalna trpeza na Badnje veče. To su lepi momenti koji ostaju urezani u sećanje.


Iako se mnogi interesuju da li je sama i koga će poljubiti u ponoć, pevačica kaže da jače polovine nema na vidiku, te će praznike provesti sa sinovima i sestrom.


- Zasad, na ljubavnom planu ništa novo - kaže Tanja, a na pitanje da li će ponovo stati na ludi kamen, kroz osmeh kaže:


- E to se sigurno neće dogoditi uskoro, što ne znači da sam prestala da verujem u ljubav.


Saša Popović i dalje tvrdi da je Tanja mogla biti još veća zvezda nego što jeste, rame uz rame sa ostalima, a ona se osvrnula na njegovu tvrdnju i prokomentarisala u svom stilu.


- Znam da je ranije govorio kako je ulagao najviše nade u mene. Sa ove distance, mislim da je sada ponosan na mene što je i izjavio u par navrata. To saznanje mi imponuje s obzirom na to da je on jedan od najznačajnijih ljudi u mojoj karijeri - sa osmehom na licu dodala je Tanja.


Danas mnogi zameraju mlađim pevačicama što više vode računa o stasu, nego o glasu.


- Važno je da svako pronađe svoj put, a u ovom slučaju se svako služi onim što ima. Svakako se u današnje vreme muzika i sluša i gleda. Lepo je kada je u paketu i jedno i drugo - priznala je ona.


Pevačica je potom otkrila šta je najviše izbaci iz takta.


- To je najčešće zbog manjka vremena da sve stignem. Kada bi dan bio duži za dva sata, bilo bi idealno - kroz smeh priznaje Savićeva.


Za kraj, otkrila je kakva je za nju bila 2022. godina i šta to sebi želi u narednoj.


- Ova godina mi je bila izuzetna, samo mi je žao jer mi je mnogo brzo prošla.

Imala sam zaista puno lepih trenutaka u ovoj godini, lepo vreme provedeno sa decom, a uz to sam i imala puno nastupa i koncerata. Ipak, uspela sam da odvojim vreme i za prijatelje i porodicu pored svih obaveza. Ono što je bilo manje lepo je to što sam letos bila prehlađena i to je toliko uzelo maha da je trajalo skoro dva meseca- priča i nastavlja:


- Naravno da imam i puno neostvarenih želja. To je da snimim novi album u narednoj godini i da se ostvari neki veći solistički koncert - zaključila je Tanja.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page