top of page

Tanja Savić nikad iskrenije progovorila o bivšem suprugu Dušanu i sinovima:Veoma je teško,on je otac

Tanja otkriva da se trudi da njenoj deci ništa ne zafali, ali da im ipak nedostaje očinska figura

Foto: ATA Images, Nikola Tomić


Pevačica Tanja Savić retko priča o svom bivšem suprugu Dušanu, a sada je rešila da otvori dušu.


Naime, pevačica je rešila da progovori o porodičnim odnosima, osećaju da je samohrana majka i kako sada gleda na celokupnu situaciju.


- Sve nosi svoju odgovornost. Kad je čovek sam, mora sam sa tim i da se nosi. Da bude otac i majka svojoj deci, kao što je to u mom slučaju. Ponosna sam što sve to stižem, ali moram da priznam da mi nekada bude zaista teško. Srećna sam što imam svoj dinar danas, što niko ne broji moje pare, što mogu da priuštim svojoj deci nešto što žele. To su neke stvari na koje ranije nisam imala uticaja, sada sam svoj čovek. Moćno? Ne mogu tako da kažem. Suviše sam skromna za tu reč, nemam to u sebi. Novac ne može nikada da me čini srećnom. Zaista sam prizemna i sve ljude gledam kao jednake sebi - priznala je Tanja.


Tanja je otkrila da joj u procesu razvoda najveću podršku pružaju njeni roditelji.

- Imam veliku podršku od roditelja. Da nije bilo njih, ne bih mogla ni da se preselim, ni da kupim stan. Moja sestra mi u svemu pomaže, ona mi je broj jedan. Ona čuva moju decu kada sam ja na putu i neizmerno sam joj zahvalna na tome, a porodica je uvek tu za mene. Blagoslovena sam što se toga tiče, samo nek su oni meni živi i ja zajedno sa njima i sve će biti dobro - rekla je ona.


Tanja je takođe istakla da otac i majka dosta brinu o njoj, nakon celokupne situacije sa Dušanom.


- Roditelji k'o roditelji, oni se brinu za mene iako ja imam skoro 38 godina. Plaše se da ne načinim istu grešku. Ali, čovek se uči dok je živ i niko ne može da predvidi da li će se neko pojaviti u mom životu ili neće. Na to ne mogu da utičem ni ja, a ni oni. Sve što sam radila u životu, radila sam srcem i iz ljubavi - ističe Savićeva.


Tanja otkriva da se trudi da njenoj deci ništa ne zafali, ali da im ipak nedostaje očinska figura:


- Sve što radim za svoju decu, radim da oni budu srećni. Ono što smo njihov otac i ja imali u prethodnom periodu, to ne sme da utiče na njih. Oni treba da osećaju stabilnost dok su sa mnom, da nemaju nikakvih poteškoća, a isto tako mislim da i njihov otac to treba da im pruži. U smislu, da ako ne može fizički, barem telefonom da se čuje sa njima ili da dođe na kraju krajeva ovde da ih vidi. Stavljam njihovu sreću na prvo mesto. Uopšte meni nije važno da vidim njega. Stavila sam tačku na taj odnos i život ide dalje, ali zbog moje dece gledam da njima bude najbolje, a mislim da bi zaista bili srećni kada bi videli svog tatu. Jednostavno, ja ne mogu da uđem u komunikaciju sa njim i to je jedan od problema. Opet se ograđujem, ja ne želim kontakt sa njim zbog sebe, nego zbog dece. Svako ko je majka, može da me razume, sve bih učinila za njih, a on je njihov otac - dodaje Tanja.


Pevačica ističe da joj je, posle svega što je prošla, teško steći poverenje u drugog muškarca:


- Veoma je teško. Uvek postoji ona bojazan da se ne pojavi muškarac koji je sličan onom prethodnom. Strah postoji, ali život ide dalje, to se nikad ne zna. Ja sam neko ko je otvoren po pitanju ljubavi. Mnogo ljubavi imam u sebi. Ne plašim se da volim, uvek idem srcem. Sad sam i mudrija, posle svih tih godina borbe. Neću naivno prihvatati ljude oko sebe - ističe pevačica.


Savićeva je istakla da je nakon svega, ipak naučila veliku lekciju.


- Uh, neke stvari ne mogu da se predvide na početku veze. Ne treba se odmah vezati za nekoga. Treba da prođe izvestan vremenski period da žena shvati da li je taj muškarac za nju. Ne može se rečima opisati da se neko voli, to se dokazuje delima. Za sve je potrebno vreme, a i za ljubav je potrebno dvoje. Danas je mnogo teško ženama, jer je mnogo manipulatora oko nas. Oni su prikriveni, negde se pojave kao da su prinčevi iz bajke, sa najlepšom košuljom, frizurom, sa najlepšim manirima, a kasnije se taj princ pretvori u žabu (smeh). Nažalost, ja sam to iskusila na svojoj koži. Kada bih sada birala partnera, ne bi mi presudan bio fizički izgled, ni visina, ni ime, samo bi mi bilo važno da sam srećna pored te osobe - ističe Tanja za "24Sedam".


Još fotografija Tanje i njenih sinova, pogledajte u galeriji ispod:

Foto: Instagram/tanja_savic_private


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page