top of page

Sveštenik otkrio zašto je otkazana promocija knjige Vesne Vukelić Vendi:Svake nedelje dolazi u crkvu

Promocija je bila zakazana za 17. novembra u 18 sati

Foto: Milena Đorđević, Wikimedia


Vest da je Vesna Vukelić Vendi trebalo da održi promociju svoje knjige "Misterija crne žene" u parohijskom domu u Hramu Svetog Arhangela Gavrila u Beogradu, koja je na kraju i otkazana iz misterioznih razloga, odjkenula je u domaćim medijima.


Naime, sada se za Telegraf oglasio i sveštenik pomenutog Hrama u Beogradu koji je do detalja objasnio o čemu se tu zapravo radi i kako je došlo do njihove saradnje.


- Vesna posećuje našu parohiju dugi niz godina i nedavno mi je došla sa predlogom da se promocija njene knjige održi baš na ovoj lokaciji i da joj je to velika želja. Veliki broj vernika je poznaje budući da Vesna dolazi kod nas svake nedelje i isprva su ovu vest primili sa oduševljenjem, tako da smo istu i zakazali u našem parohijskom domu. Međutim, kada smo i zvanično objavili da će do promocije doći, dosta vernika se pobunilo istakavši da nije prikladno da Vesna zbog svoje turbulentne i burne prošlosti održi promociju na ovom svetom mestu - započinje sveštenik priču za Telegraf i dodaje:


- Ja lično smatram da prošlost treba ostaviti u prošlosti i baš iz tih razloga smo joj i izašli u susret, budući da je Vesna vernica koja je u našoj parohiji godinama, ali mnogi se nisu složili sa mojom odlukom. Do Vesne je došla informacija da se narod buni zbog promocije u parohijskom domu i ona je istakla da istu neće biti u prilici da održi jer je trenutno na putu i sprečena je, zato je i otkazana - dodaje sveštenik.


Vesna Vukelić Vendi, Foto: Telegraf


- Vesna je bila iznenađenja reakcijom naroda budući da su u prvi mah svi bili oduševljeni, ali šta je, tu je, na kraju je sve otišlo u pogrešnom smeru - završava naš sagovornik.


Podsetimo, promocija knjige Vesne Vukelić Vendi bila je zakazana 17. novembra u 18 sati.


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page