top of page

"Svakog meseca se po jednom pobijemo": Ovako su Indi i Edita pričale o njihovom odnosu

Edita i Indi su u više navrata pričale o svom odnosu, za koji su ostale da nije baš najsjajniji

Foto: ATA Images, Nikola Tomić


Dugo se mislilo da su pevačice Edita i Indi Aradinović u dobrim odnosima, ali je snimak koji se danas pojavio to demantovao.


Naime, sestre su se potukle ispred jedne zgrade u Beogradu, čupale se za kosu i gurale, a u jedno trenutku je Edita gurnula Indi, koja je pala na pod.


Nastradao je i telefon, koji je Edita u naletu besa bacila.


Ovo nije prvi put da sestre dolaze u žestoke sukobe koji završavaju u javnosti, o njihovom odnosu godinama se spekulisalo, a one nikada nisu krile da im odnos nije najsjajniji.


Edita je nedavno progovorila za medije o njihovom odnosu.


- Svakog meseca se po jednom pobijemo, zavisi kako kad, u zavisnosti od okolnosti - našalila se Edita i dodala:


- Trenutno smo dobre, ali seljanka neće da me odblokira na Instagramu, kaže kad zaslužim učiniće to - rekla je Edita nedavno.


Indi je takođe pričala o sukobima sa sestrom.


- Meni je zasmetalo što ona nije meni privatno to čestitala i privatno dala komentar. To me je zabolelo i zaista sam morala da odreagujem, kao što je ona stavila na stori, tako sam i ja. Jedino koga imam na svetu je ona, naravno naša majka i otac... Možda je naišao sada neki takav period, ali biće sve to kako treba - objasnila je Indi.


- Ja sam starija i ja ću uvek da oprostim i popustim - priznala je Indi u jednoj emisiji.


Jednom prilikom Indi je javno isprozivala Indi na svom Instagramu.


- Zamolila bih svoju lažnu sestru Editu da ne postavlja moj spot na story. Shvatam njenu potrebu da pohvali moj rad, ali njeno mišljenje mi nije bitno sada. Ona zna zašto to pišem. Obzirom da sam blokirana od njene strane na istoj mreži od 2017. godine bez objašnjenja. Smatram da je podrška suvišna i lažna. Vrlo tužno što neko nešto radi, da bi ispoštovao norme biznisa. Kakva si u privatnom, takva budi i u poslovnom svetu - napisala je Indi svojevremeno na pomenutoj mreži.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page