top of page

Sukob Novaka i Jelene oko NOVCA: Dijana držala stranu svog sina, isplivali svi detalji


Foto: Guliver Getty Images / Story.rs


Osim što je veliki humanitarac, Novak Đoković neverovatno je galantan prema svim članovima porodice i trudi se da ih uvek obraduje lepim poklonima i ispuni im sve želje. Međutim, još od kada je upoznao Jelenu, ona ima jasan stav o trošenju novca, i skupe sitnice nikada je nisu zanimale.

Sukob Novaka i Jelene Đoković često se zbog novca i dešavao, jer joj je Novak predlagao da uživa, opusti se i priušti sebi sve što želi:"Jelena je daleko od stereotipa o ženama sportista, nju nećete videti kako obilazi butike i na glupe krpice ostavlja čitavo bogatstvo samo da bi se pohvalila poslednjom modnom linijom. O plastičnim operacijama da i ne govorimo. Žena ne kupuje ni skupu kozmetiku, ni parfeme, šminka se minimalno i u posebnim prilikama. Koristi prirodna ulja za negu lica i tela. Čak se ni za svoj 36. rođendan nije pohvalila skupocenim poklonom" -

kaže izvor za "Svet".


Kada je reč o novcu, Jelena je otkrila kako ona gleda na materijalni status koji je udajom za Novaka dobila:"Ja stvarno želim da učim, ne vidim razlog da sedim i ništa ne radim, a to mi je navodno zagarantovano jer imam novac. E tome se ja opirem, da novac mene ne zaustavi"

- iznela je svoj stav.


Iako ceni svoju ženu zbog ove neverovatne skromnosti, sukob Novaka i Jelene ponekad se dogodi jer on želi da joj ispuni sve snove, u čemu ga čak podržava i majka Dijana, međutim, Jelena za skupe poklone ne želi ni da čuje.


Izvor: Instagram / Story.rs

Comments


bottom of page