top of page

Slavica Ćukteraš prvi put u javnosti sa bivšim mužem: Mora da poštuje njegova pravila!

Pevačicu je povezao fudbalski trener, a ona je otkrila i u kakvom su odnosu

Copyright Miko Kovačević


Slavica Ćukteraš razvela se od golmana Vlade Avramova krajem 2019. godine, s kojim ima ćerku Viktoriju i nikad se, sve dosad, nije pojavila s njim u javnosti.


Utoliko pre, svi su se začudili kada je Slavica sada objavila zajednički video s njim na svom Instagram profilu, a iz priloženog se vidi da su u odličnim odnosima.


- Jel moram da se vežem u tvom autu? - upitala je Ćukterašova provocirajući uz osmeh, a bivši joj je odgovorio:

Instagram printscreen/cukterasslavica


- Moraš. U stvari ne moraš - "sažalio se" Vlada, takođe uz osmeh. Uz video, Slavica je napisala i priznala u svom duhovitom stilu:


- Kako kaže ex muž.


Instagram printscreen/cukterasslavica


Da je nekadašnjeg supruga oduvek krila, govori i to da i kada su se venčavali nije bilo mogućnosti da se fotografiše njihova ceremonija, već su to uradili u potpunoj tajnosti. Šta se sada promenilo, pa je pevačica napravila izuzetak, nije poznato, ali je očigledno s njim zaista u prijateljskom odnosu.


Posle razvoda, nema novu ljubav


Podsetimo, iako je već više godina prošlo otkako živi sama sa ćerkom, Slavica nije našla novu ljubav. Razvod joj je pao "standardno" bolan kao i svim parovima, iako je sve proteklo prijateljski.


24sedam/Nenad Vujanović


- Do razvoda je došlo jer je jednostavno nestalo ljubavi i tako je trebalo da se desi. Znate već da ne volim naširoko o svom privatnom životu da pričam, nikada do sadanisam isticala ni bivšeg supruga ni ćerku. No, negde i razumem, javna sam ličnost, pa narod interesuje šta se dešava u mom životu. Ništa se nije promenilo otkako smo se razveli - rekla je ranije pevačica za 24sedam, naglašavajući da joj je ćerka prioritet.


Izvor: 24sedam.rs


Comments


bottom of page