top of page

Severinu sud proglasio krivom! Osuđena zbog pretnji socijalnoj radnici!

Spekuliše se da pevačici preti i kazna zatvora

Instagram printscreen/severina


Hrvatska pevačica Severina Vučković nepravosnažno je osuđena novčanom kaznom u slučaju vređanja socijalne radnice minule godine, saznaje nezvanično 24sata.hr.


- Ko omalovažava ili vređa državne organe, odnosno službene osobe prilikom vršenja ili u vezi s vršenjem službe ili njihova zakonita naređenja, biće kažnjen za prekršaj novčanom kaznom u iznosu od 20,00 do 100,00 evra ili kaznom zatvora do 30 dana.

Instagram printscreen/severina


Severina je, prema optužnici, vređala socijalnu radnicu Centra za socijalni rad "Maksimir" na Dan zaljubljenih prošle godine. Centar je tada podneo prijavu za remećenje javnog reda i mira Policijskoj upravi u Zagrebu.


Pevačica je, stajalo je u prijavi, nazvala Centar za socijalni rad te "verbalno i agresivno nastupila prema socijalnoj radnici u predmetu". Prema iskazu socijalne radnice, Severina nije birala reči u razgovoru s njom.


Pevačica je socijalnu radnicu pitala "s kojim pravom joj na adresu šalje drugu socijalnu radnicu da obiđe njenu majku".

ATAImages/Antonio Ahel


Socijalna radnica na sudu je navela što joj je Severina izgovorila.


- Međutim, nju ne zanima šta sam imala za reći, nego je nastavila: Je*em vam majku svima, ovo je zaje*ancija, zaje*avate me već devet godina i sada je dosta - navela je socijalna radnica.


Severina je, podsetimo, navodno izvređala socijalnu radnicu nakon što se Centar za socijalni rad upleo u njenu svađu sa sestrom Marijanom koja živi u Beogradu.


Izvor: 24sedam.rs

Comments


bottom of page