top of page

Seksi Crni Cerak i Anastasija Ićurup u naletu emocija: Reper ne prestaje da je grli i ljubi!

Relja Despotović uhvaćen je prvi put sa novom devojkom u javnosti

Printscreen/YouTube/Paparazzo Lov


Pre nekoliko nedelja javnost je bila iznenađena informacijom da su Relja Despotović, zvani Seksi Crni Cerak i Anastasija Ićurup, nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" u vezi, a sada se sve više pojavljuju u javnosti zajedno.


Posle mesec dana, koliko su se tajno viđali, vezu je najpre na društvenim mrežama priznala mlada pevačica, da bi potom i Seksi otkrio pojedine detalje.


24sedam/Ivan Mitić/Nenad Vujanović


Sada je ovaj zaljubljeni par prvi put uhvatila ekipa emisije "Paparaco lov" u jednom elitnom beogradskom naselju, kako nasred ulice razmenjuju nežnosti. Kontrovezni reper i mlada pevačica sve vreme su se grlili, ljubili i delovalo je da su opijeni jedno drugim.

Na snimcima, golupčići odlaze u tržni centar, gde su tokom šetnje po radnjama razmenjivali strasne dodire, ali ono što je privuklo najveću pažnju gledalaca, jeste što su razgledali kocke u prodavnici igračaka. Nejasno je da li ovaj mladi par uskoro planira potomstvo ili su samo razgledali poklone za neke od prijatelja, ali jedno je sigurno - Seksi i njegova lepša polovina uživaju u ljubavi i nemaju problem da to i pokažu.


- Upoznali smo se u Budvi. Ona je radila u klubu svaku drugu noć i jedno veče kadaje Mahrina pevala, mi smo izašli i tu stupili u kontakt. Posle smo nastavili da se čujemo i, eto, rodila se ljubav. Zaljubio sam se - priznao je mladi reper, onda je nastavio o tome da li planira nekako da joj pomogne u karijeri i da li ona tako nešto očekuje od njega.


- Mi smo podrška jedno drugom, svakako. Sad, koliko se ja u njenu muziku razumem, otprilike isto koliko i ona u moju. Tako da se nešto preterano i ne mešam - istakao je Relja.


Izvor: 24sedam.rs

Comentarios


bottom of page