top of page

Seka Aleksić na blok listi jednog kolege: To mi je bilo presmešno

Između ostalog, ona je otkrila koliko će naslednicima dopustiti da budu aktivni na društvenim mrežama


Printskrin: Youtube/Seka AleksićPevačica Seka Aleksić aktivan je korisnik društvene mreže Instagram, pa tu neretko sa pratiocima deli momente iz svakodnevice, zanimljive citate, a između ostalog i provokativne fotografije.


Ipak, jednom kolegi je smetala pa ju je blokirao, a razlog i dan-danas nepoznat.


- Jedna javna osoba me je blokirala, a htela sam da uđem na profil te osobe na Instagramu. Bilo mi je presmešno, pa sam stalno ulazila na taj profil da vidim da li sam i dalje blokirana. Onda sam videla da više nisam, da me je ta osoba odblokirala. Zašto je to uradila? Verovatno nema tako dobre fotografije kao što ja imam (smeh). Muškarac je u pitanju, kolega - ispričala je pevačica.


Svedoci smo da su tehnologija i društvene mreže pružaju velike mogućnosti, neki su postali zavisnici od istih, a Seka otkriva koliko će svojim naslednicima dopustiti da barataju njima.


- Deci dajem telefon. Oni su mali, često im ispadne, pa im ne dajem baš često. Deci ne znam da li ću ograničiti korišćenje društvenih mreža, jako je teško, Jakova recimo zanima TikTok. Treba dopustiti, ali dozirano. Jakov je zreliji za svoje godine, kao da nema šest - kazala je Seka za Srbiju Danas.Foto: Kobra

Izvor: Telegraf.rs

Comentários


bottom of page