top of page

Saznajemo: Slavica Ćukteraš prijavila bivšeg muža golmana Avramova za pretnje

Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su u oktobru 2016. godine

Foto: Nikola Tomić, Daniele Montigiani / LaPresse / Profimedia


Slavica Ćukteraš prijavila je novosadskoj policiji bivšeg muža i bivšeg golmana Vladimira Avramova zbog pretnji koje joj je uputio, saznaje Telegraf.rs.


- Ona je prijavu podnela juče, nakon što joj je Avramov u više navrata slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad detetom - kaže naš izvor.


Iz policijske uprave Novi Sad dobili smo potvrdu da je slučaj prijavljen. Vladimir je trenutno u inostranstvu, a kada se vrati biće saslušan i biće mu izrečene hitne mere zabrane prilaska.


Pevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela.


- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru - izjavila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je prvi put i pričala o razvodu, s obzirom na to da vešto krije privatan život i razdvaja posao od onoga što čuva samo za sebe.


- Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi... Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu... Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po - govorila je tada Slavica.


- Drago mi je što s takvim čovekom imam dete, jer on zaista Viktoriju gleda kao sto očeva, a znamo koliko je muška figura u porodici potrebna - rekla je tom prilikom.


Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su u oktobru 2016. godine.


Pevačica je nakon udaje zapostavila muzičku karijeru, kojoj se posle razvoda i vratila.


Izvor: Telegraf


Comments


bottom of page