top of page

RTS zbog tragedije neće emitovati prenos Evrovizije na prvom kanalu: Evo gde ćete moći da gledate

Iako su zvanično prošli dani žalosti, u Srbiji su i dalje dani tuge

Foto: Shutterstock


Radio televizija Srbije obaveštava gledaoce, da će, isključivo zbog unapred potpisanih ugovornih obaveza sa EBU - Evropskom radiodifuznom unijom, uutorak 9. maja i četvrtak 11.maja od 21 čas, na RTS 3 prenositi prvo i drugo polufinale takmičenja za “Pesmu Evrovizije”.


Delegacija Srbije u Liverpulu deli žalost sa porodicama tragično nastradalih u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu i u okolini Mladenovca i Smedereva, kao i sa svim građanima naše zemlje.

Predstavnik Srbije Luk Blek svoj nastup posvetiće svim tragično nastradalima.


Podsetimo, naš predstavnik Luk Blek juče je na Ceremonija otvaranja Tirkiznog tepiha Evrovizije 2023 pomenuo stravične masakre zbog kojih je Srbija zavijena u crno, i istakao da će nastu posvetiti Srbiji.


Luka je otkrio koliko mu je teško da se sada fokusira na izvođenje pesme, kao i kako se sada oseća.


- Ja ne bih rekao da sam sada najprofesionalnija osoba na svetu i da mogu sve da sakrijem. Ono što sam mogao da vidim na snimcima sa probe jeste da je bilo dosta besa. Ne znam kako to da objasnim, ali sada mnogo više želim sve ovo da ispevam, nego što sam ikada želeo. Došao sam tu, bio sam izabran, to je negde bila moja želja i moja karijera, ali sada već stvarno nisam sam - rekao je on za Telegraf.rs


Mlada muzička zvezda je otkrio kome će biti posvećena izvedba njegove pesme i polufinalni nastup.


- Kao što bi bilo i pre ovog događaja, bukvalno celoj Srbiji i pre ovoga, ali i Srbiji koja naizmerno pati. Ja ću dati sve što mogu da ponudim, celu svoju dušu u taj nastup.


Izvor: Telegraf


Comments


bottom of page