top of page

Prva izjava Slavice Ćukteraš nakon što je prijavila bivšeg muža policiji

Pevačica je prijavu podnela u sredu u PU Novi Sad

Foto-kolaž: Wikimedia/Roberto Vicario, Nikola Tomić


Pevačica Slavica Ćukteraš prijavila je novosadskoj policiji bivšeg muža i bivšeg golmana Vladimira Avramova zbog pretnji koje joj je uputio.


Ovim povodom kontaktirali smo sa pevačicom koja nije bila raspoložena da priča o agoniji kroz koju prolazi.


- Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne... Nadam se da me razumete - rekla je pevačica u kratkoj izjavi za Telegraf.rs.


Podsetimo, kako je Telegraf saznao Slavica je prijavu podnela juče, nakon što joj je Avramov slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva nad detetom .


Iz policijske uprave Novi Sad dobili smo potvrdu da je slučaj prijavljen. Vladimir je trenutno u inostranstvu, a kada se vrati biće saslušan i biće mu izrečene hitne mere zabrane prilaska.


Pevačica je u januaru 2020. potvrdila da se razvela.


- Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru - izjavila je Slavica u emisiji "Premijera - Vikend specijal", gde je prvi put i pričala o razvodu, s obzirom na to da vešto krije privatan život i razdvaja posao od onoga što čuva samo za sebe.


Izvor: Telegraf

Comentarios


bottom of page