top of page

Poznati dolaze da odaju počast žrtvama masakra ispred škole na Vračaru: Neda Ukraden u suzama

Pored nje, nešto ranije danas je saučešće porodicama izjavio i Ivan Gavrilović

Foto: 24sedam/Lj.K.


Dan nakon masakra koji se odigrao u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", brojni građani dolaze, pale sveće, ostavljaju cveće i izjavljuju saučešće onima koji su izgubili najmilije.


Poznate ličnosti takođe su počele da pristižu, a među njima i Neda Ukraden, koja nije skrivala suze.


- Ne ponovilo se. Strašna tragedija i Boga molimo da nam deca i njihovi roditelji ovo nikada ne dožive. Užasno je ovo, zaista - rekla je Neda kroz suze.


Ivan Gavrilović je bio među prvima koji je došao danas da oda počast.

- Tu smo igrali fudbal, svi smo se družili, izlazili, bilo je to neko drugačije vreme, grad je bio mnogo manji i više smo se poznavali međusobno. Ova tragedija, ne ponovila se i neka bude opomena za ubuduće. Saučešće porodicama - rekao je, između ostalog, Ivan Gavrilović.

Podsetimo, učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" juče je usmrtio osmoro dece i radnika obezbeđnja, dok je ranio još šestoro đaka i nastavnicu istorije. Dvoje dece su još uvek u kritičnom stanju, sa teškim povredama.


K.K. je uhapšen, kao i njegov otac, u čijem vlasništvu je bilo oružje koje je dete koristilo za krvavi čin. Prema zadnjim informacijama, osumnjičenom je urađena toksikološka analiza i utvrđeno je da nije u sebi imao tragove alkohola ni narkotika.


Izvor: 24sedam

Comments


bottom of page