top of page

Pevačica otišla da ugradi silikone pa saznala da boluje od teške bolesti: "Niko nije znao šta mi je.

Nakon operacije, Jelena je apelovala na sve devojke i žene da idu na redovne kontrole

Foto: ATA Images


Ćerka pokojnog Mikija Jevremovića, pevačica Jelena Jevremović, otkrila je da je prilikom odlaska na konsultacije za povćanje grudi sasvim slučajno saznala da ima tumor.


Naime, pronađene su joj određene promene na levoj dojci, a kasnije je objasnila da se 2017. godine borila sa dosta stresa, što se i odrazilo na njeno zdravlje.


- Imala sam jako stresan period i mogu da kažem da mi je stres srednje ime od kad sam se rodila i onda je došao neki period kada je on bio toliko učestao, u toliko velikoj meri, negde tamo od 2017. godine kada sam te neke privatne probleme imala – od smrti oca, pa još nekih drugih stvari - ispričala je ćerka Mikija Jevremovića nedavno u emisiji RTS Ordinacija.


- Bio je jako težak period, bilo je ili pukovnik ili pokojnik. Jedva sam izgurala to sa svom svojom energijom i snagom. Nekako dok je sve to trajalo ja sam sve držala, meni nije bilo ništa, a kad sam se opustila i kada sam konačno dovela i život i sebe u red, onda je počelo sve živo da me napada - od svih mogućih prehlada, problema s kičmom, dok nije na kraju došlo i do problema sa dojkom, odnosno do tumora - dodala je Jelena.

- Mene je pratila temperatura 37,4 stepeni šest meseci i niko nije znao šta mi je. Išla sam čak i da se testiram na koksaki, svojevoljno, zato što sam čitala o tome, a zamarala sam se. Radila sam sve moguće i tumor markere, vadila krv… Sve moguće analize, samo nisam otišla grudi da proverim - zaključila je tada pevačica.


Nakon operacije, Jelena je apelovala na sve devojke i žene da idu na redovne kontrole.


- Nakon skoro šest sati na operacionom stolu i nimalo jednostavne operacije, sve je, hvala Bogu, prošlo dobro. Danima pre zahvata bila sam u agoniji, plašeći se da je karcinom maligan, brinući i neprestano razmišljajući o deci i svima onima, koje kada legnem na operacioni sto, ostavljam iza sebe… Hrabra sam, maltene neustašiva, nikada se nisam predala… Ali kada su ti životni konci istrgnuti iz ruku i nemaš kontrolu, osetiš se u momentu bespomoćno i slabo. Nema ništa gore i strašnije od toga. Zato, ako češće uradimo makar malo za nas same, to je mnogo - napisala je ona na Instagramu, između ostalog.


Izvor: Telegraf.rs

コメント


bottom of page