top of page

Ovako je Novak Đoković raspametio Jelenu pre 16 godina: Priredio joj iznenađenje,sta svaka žena želi

Slika je izazvala mnogo komentara budući da je nastala pre čak 16 godina

Foto: Instagram/jelenadjokovicndf


Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i Jelena upoznali su se davne 2005. godine, a slavni sportista je tako mlad već znao kako da osvoji devojku.


Naime, Jelena je jednom prilikom postavila njihovu zajedničku fotografiju, te otkrila da joj je Novak poklonio 1001 ružu, ali i razlog slavlja.


- Slika sa tavana! Gledam kako izgledamo ovde kao da smo osnovci, a uz 1001 ružu smo proslavljali dvogodišnjicu zabavljanja i pobedu na Dejvis kupu - napisala je Jelena tada.


Slika je izazvala mnogo komentara budući da je nastala pre čak 16 godina, a svima je jasno da njihova ljubav samo raste iz dana u dan.


Jelena je jednom prilikom otkrila i kako je došlo do njihovog susreta.


- Mi smo baš bili klinci kada smo se prvi put sreli. Bili smo na teniskom turniru u jednom klubu na Banovom brdu. Dugo sam trenirala tenis, do svoje 15. godine, pa smo imali zajedničko društvo. On je rešavao neke ukrštene reči, a ja sam bila pored njega, pa me je pitao da mu pomognem i tako smo zajedno počeli da rešavamo, ali posle toga smo se sretali povremeno i uvek lepo družili, ali bez ikakvih naznaka da ćemo se ikada zabavljati. Počeli smo da se zabavljamo tek posle tri godine - rekla je Jelena svojevremeno, a Novak je otkrio da je bio zaljubljen do ušiju u nju tokom srednjoškolskih dana.


- Ona se sada preziva Đoković, jer je postala moja supruga. Videli smo se prvi put na jednom od lokalnih turnira u Beogradu.... Ona je bila moja devojka pre nego što smo se uzeli. Pre toga je bila moj prijatelj. A pre toga je bila devojka na koju sam odlepio u srednjoj školi - ispričao je on svojevremeno. Kako je slavni teniser otkrio američkim medijima, prosidba u prvom trenutku nije krenula kako treba.


Izvor: Telegraf.rs

Komentarze


bottom of page