top of page

Otkriveno gde će Veljko živeti sa porodicom nakon rođenja drugog sina: Krstan neće ići odmah u Titel

Željko je bio na čuvanju kod Bogdaninih roditelja dok je ona bila u bolnici, ali sada su, nakon njenog izlaska iz iste, svi na okupu

Foto: Marko Jovanović, Mileta Mirčetić


Prija folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović otkrila je nedavno da je mali Željko u Titelu i da ga oni čuvaju, a sada se saznalo gde će biti i tek rođeni Krstan.


Naime, Krstan neće odmah iću i rodno mesto Veljkove supruge, već će neko vreme provesti u vili Ražnatovića na Dedinju.


Njima će se pridružiti i mali Željko i svi zajedno će biti u vili nekoliko meseci, pa tek onda preći u Titel.


- Veljko i Bogdana su presrećni zbog još jednog deteta, ostvarila im se velika želja. Krstan neće ići odmah u Titel, već će nekoliko meseci sa roditeljima biti u Cecinoj vili na Dedinju. Ceca ih je oduševljeno dočekala po Bogdaninom izlasku iz porodilišta sa bebom - navodi izvor blizak poznatom paru.


- Cecina kuća je ogromna, u njoj živi sa sestrom Lidijom i njenom porodicom, al' svakako ima mesta i za Veljka, Bogdanu i njihova dva naslednika. Posle nekoliko meseci će Krstana i Željka odvesti u Titel, tako su se dogovorili - dodaje pomenuti izvor.


- Željko se mnogo obradovao bratu, samo o njemu priča. Non-stop se mota oko njega, pita roditelje sve što mu padne na pamet o bratu. U porodici Ražnatović je trenutno prava idila - zaključuje izvor za "Blic".

Foto: Marko Jovanovićd


Izvor: Telegraf/Blic

bottom of page