top of page

„Otac me je ubijao u pojam,od stresa nisam znao gde sam!"Kosmajac otvorio dušu:Sada sam novi Stefan!

Pesme bivšima, kaže, ne posvećuje, a muzičkom pravcu koji ga je proslavio svakako ostaje veran

Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand


Nekadašnjeg takmičara „Zvezda Granda", Stefana Kosmajca, publika je dobro upamtila. Gostujući u jednoj emisiji, pevač je istakao kako je početkom 2023. godine i te kako zadovoljan, a zatim je progovorio i o brojnim promenama koje je uveo u život, ali i stresovima koje je doživljavao nekada, kada mu scena još „nije baš bila drug".


Na bivšoj ljubavi, međutim, nije želeo da se zadržava. Kako kaže, pamti samo lepe stvari, a bivša ljubav je „već ispričana priča".

Instagram/Stefan_kosmajac_official


– Ne želim da pričam o bivšim ljubavima. Sadašnjih nema. Bivša ljubav je ispričana priča, to je bilo i prošlo... Ne posvećujem pesme devojkama, ali sam veliki emotivac. Ponekad se pronađem u nekoj pesmi, pa me ta pesma uslovno rečeno pogodi. Međutim, nemam nikakvo ružno sećanje na prošlost, pamtim samo lepe stvari. Sada sam novi Stefan – kazao je on u „Grand magazinu", pa se dotakao i svog izgleda, izrazivši javno želju da se ugoji jer smatra da je s mršavljenjem preterao.

„Prestao sam i da pijem!"


– Želim da se ugojim, ugojio sam se četiri kilograma jer sam preterao sa mršavljenjem. Planiram da vratim osam. Nisam bio zadovoljan starim Stefanom, a sada sam druga osoba. Prestao sam da pijem alkohol, konzumiram samo vodu. Otad pijem vodu lakše mi je da odradim nastup. Osećam se energičnije, sada vladam situacijom. Cigarete još uvek nisam ostavio, ali i to imam u planu. Ne želim da trujem organizam – otvorio je dušu on, koji muzičkom pravcu koji ga je proslavio ostaje veran, bez obzira na sve.


– Kada je u pitanju zabavna muzika nisam je pevao, niti bih. Postoje odični pevači koji se perfektno snalaze u tom žanru, a ja nisam taj. Tu se ne pronalazim. Volim da slušam tu muziku, ali ne i da je pevam. Ne znam da donesem to na onaj način na koji bi trebalo – kazao je Kosmajac, pa se prisetio svojih početaka i neprijatnosti s kojima se susretao.

Youtube screenshot / Grand Magazin TV Grand


– Počeo sam da pevam jako mlad. Prvi put kada sam se takmičio imao sam svega šesnaest godina. Tek sada kada snimam emisiju „Nikad nije kasno“ osećam se dobro na sceni i ta me energija nosi onako kako treba. Ranije sam osećao veliki stres na sceni, nisam znao gde sam. Tata me je negovarao da se prijavim. Još kada bismo krenuli terao bi me da mu pevam, pa kada pogrešim onda mi on kaže da ću ispasti. To me je ubijalo u pojam – istakao je on.


Izvor: 24sedam.rs

bottom of page