top of page

Osman K. izneo nove detalje o odnosu Stefana i Nataše: "Ona mu je pisala i tražila da dođe na svadbu

"Koji je razlog svega nakon toga, nije mi jasno", kaže Osman

Foto: Marko Jovanović, Instagram/natasa.savija, Printskrin: Instagam/pdmankaric,


Osman Karić oglasio se i izneo nove detalje o odnosu Stefana Karića i Nataše Šavije, ali i o svadbi na kojoj je bivši rijaliti igrač brutalno pretukao starletu.

Inače, Stefanu je određen pritvor u trajanju od 30 dana, gde ga je njegov otac Osman nedavno posetio.

Osman je otkrio i nove detalje noći kada se dogodio incident, ali je ispričao i o čemu je razgovarao sa svojim sinom.


- Trudio sam se da ne pokazujem zabrinutost, da mu ne bih pravio probleme. Trudio sam se da budem veseo i da pričamo o drugim temama, o situaciji napolju, o njegovim drugovima, majci... Razmišljam o njemu jer znate kakvi su zatvorenici. Nikada se ne zna do kakvih problema može doći. Iako je on rekao da su mu uslovi super tamo - rekao je Karić za "Pink", a zatim izneo nove detalje iz noći kada je njegov sin, kako Šavija tvrdi, nasrnuo na nju.


- Te večeri je Stefan bio s drugom na svadbi. Dopisivali su se, a ona ga je pitala da li može da dođe. Pozvao ju je, njih dvoje se godinama druže, ali nisu bili u vezi. On je verovatno mislio da se potukao s njom i da ju je samo malo jače udario. Nije ni najmanje sumnjao da se tako nešto desilo i da ga je ona prijavila. Koji je razlog svega nakon toga, nije mi jasno. Verovatno je i bio u alkoholisanom stanju, ne mogu da tvrdim da je bio mrtav pijan, ali je sigurno popio - ispričao je Osman poručio da će poštovati svaku odluku suda.


Izvor: Telegraf

Comments


bottom of page