top of page

"On je psiho. To mi je najveći blam u životu": Ivana Šašić oplela po bivšem partneru Bojanu

"Šta god da radi, ne želim više komentarisati", rekla je Ivana

Foto: Nikola Tomić


Pevačica Ivana Šašić šokirana je zbog svih prozivki i, prema njenim rečima, laži koje njen bivši partner Bojan Simić iznosi o njoj u rijalitiju "Zadruga".


- Šta god da radi, ne želim više komentarisati. Već sam rekla da želim što duže da ostane i da narod vidi pravu sliku Bojana Simića, pošto je on maher u stvaranju lažne, dobre slike o sebi. Tako sam se i ja zeznula, pa kasnije gledaj gde ćeš i kako ceš se izvući. Najveći blam mi je što ljudi koji ga poznaju mi govore da je veliko razočaranje i da ih je sramota što ga poznaju - priča Ivana i dodaje:


- Sramota me je, kunem se. Svi mi govore da je karastrofa i da ih je sramota što ga poznaju. Meni je bitno da sam ja čistog obraza i mirne savesti izašla iz te priče.

Ivana priznaje da je njeno okruženje mnogo ranije primetilo da Bojan nije za nju.


- Doživljavala sam da mi prijatelji kažu: "Nemoj više da ga dovodiš". A on se trpao i nisam mogla da ga od moje suknje otkačim, za koju se držao. I od trpanja da ide sa mnom na tezge, gde su i muzičari i gosti gledali sa negodovanjem, ali psiho je psiho, ne možeš objasniti da mu mesto nije tu. To što vas je slagao da je dva puta išao sa mnom na tezgu je takva laž... A ima svedoka koliko hoćete - kaže ona za "Blic".


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page