top of page

Oglasila se Jana nakon hapšenja: "Moram da dođem sebi, da se smirim"

- Desilo se nešto tako, ima istine u tome - rekla je ona

Jana Todorović Foto: ATA Images


Pevačica Jana Todorović, uhapšena je na aerodromu u Cirihu.


Naime, pevačica je uhapšena jer nije imala dozvolu za nastup, a pre samo nekoliko dana trebalo je da nastupi u Luksemburgu, međutim, ona se na slavlju nije pojavila.


Povodom cele priče oglasila se i sama Jana.


- Dobro, dešava se i to... Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem - započela je Jana.


Jana je trebalo da nastupa zajedno sa Ljubom Aličićem, međutim organizatori su joj odmah našli zamenu i umesto nje je pevala Emini Tufo. Ljuba je na nastupu pozdarvio publiku, pa je potom, kako neki kažu, malo isprozivao koleginicu.


- Ja ništa ne uzimam zdravo za gotovo. Možda je njemu to izletelo, možda nije tako mislio, a možda ga je neko nagovorio da tako nešto kaže, mada istina je da on nema 5 godina da može neko da ga nagovara, ali ja imam super prijateljski odnos sa Ljubom i poštujem ga kao kolegu. Odrasla sam uz njegove pesme i ništa mu ne zameram, čak i da jeste tako nešto rekao, ja mu opraštam. Sigurno nije bio zlonameran - ovim je Jana Todorović zaključila svoju izjavu za Srbiju Danas.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page