top of page

Odloženo suđenje oko podele Vidojeve imovine: Nikolina i Ristovićeva ćerka nisu ovog puta suočile

Pišekovu su obavestili da je zakazana sudska rasprava odložena zbog bolesti sudije

Printskrin: TV Prva


Voditeljka Nikolina Pišek trebalo je juče da se na sudu sastane sa ćerkom Vidoja Ristovića iz prvog braka, Mateom i dogovore se oko podele nasledstva, ali je suočavanje odloženo.


Naime, zakazana rasprava je odložena zbog bolesti sudije.


Pišekovu su obavestili da je zakazana sudska rasprava odložena zbog bolesti sudije pa je rasplet sage i nastalih nesporazuma sa Mateom, Vidojevom ćerkom iz prvog braka prolongiran, odložen, piše "24sata.hr".


Inače, Nikolina je nakon smrti svog supruga bila u svađi sa svekrom Mišom Grofom, a sve je krenulo zbog podele imovine. Grof je isticao da Nikolinu samo želi da se dokopa novca i umetnina koje joj, prema njegovom mišljenju i tvrdnjama, ne pripadaju.


Nakon Vidojeve smrti, Nikolina je imala žestoke sukobe sa njegovim ocem, Mišom Grofom.


- Vidoje poslednjih šest godina nije imao nikakav odnos sa ocem, praktično nisu razgovarali. Sad ne kontaktiramo uopšte, ni njega ni baku ne zanima unuka. Povremeno im pošaljem poruku sa novom fotografijom, napišem šta se Sofiji Uni novo ili važno dogodilo ili kažem da je bila bolesna. I nikada ne dobijem odgovor. Ćerka me je pre neki dan pitala da li još ima baku i deku i nisam znala šta da joj odgovorim. Ona je isuviše mala da bi shvatila zbog čega više ne pripada Beogradu. Izgubila je porodicu, uspomene, igračke, i mislim da njena reakcija više nije tuga nego da pokušava da razjasni i racionalizuje situaciju. A ja imam problem kako da joj objasnim da ne bi trebalo da se oseća krivom zbog svega što se desilo.


Izvor: Telegraf.rsComentarios


bottom of page