top of page

Obrt događaja! Viktorija ipak nije trudna: "Izgleda da je test nešto pobrkao"

- Radila sam ultrazvuk i vadila krv, tako da definitivno nisam trudna - istakla je Viktorija


Foto: ATA ImagesBivša zadrugarka Viktorija Mitrović obeležila je petu sezone "Zadruge" svojom bolnom životnom ispovešću, kao i odnosom sa Markom Osmakčićem.


Viki sada otvoreno govori o odnosu sa Markom, njegovim ocem Franjom, a otkriva i sve o navodnoj trudnoći.


- Marko ko Marko. On sve to previše zavlači. Ne znam šta bih ti rekla iskreno. Čudan nam je odnos - istakla je ona.


U medijima se brzinom svetlosti proširila vest da je Viki ponovo trudna sa Markom iako je već jednom abortirala.


- Ne čekam bebu. Mislila sam da sam trudna, ali nisam. Išla sam pre nekoliko dana opet kod lekara. Izgleda da je test nešto pobrkao ili sam ga možda previše držala. Radila sam ultrazvuk i vadila krv, tako da definitivno nisam trudna - rekla je Viki za Kurir.


Na pitanje da li planira budućnost, Viki ne krije da ne zna na čemu je sa Osmakčićem.


- Naš odnos bih sad opisala kao da smo zvanično zajedno i da nezvanično nismo zajedno. Marko je trenutno u Švajcarskoj. Radi na novoj pesmi i spotu - rekla je ona.Prinskrin: Youtobe/ Zadruga Officail


Tokom njenog učešća u Zadruzi, njena baka Regina često je za medije govorila da je šokirana ponašanjem unuke i da ne može da veruje šta se sve dešava. Viki sada tvrdi da su one u odličnim odnosima.


- Kod kuće je sve top. Nismo u svađi, sve je kako treba. Posećujem ćerku, kad imam neke obaveze, tamo je kod mojih, a ovako je sa mnom - dodala je ona.


Ne krije da se kaje zog abortusa, ali tvrdi da će sve stvari zbog kojih joj je žao ispraviti van kamera. Kaje se i što je priznala da se bavila prostitucijom.


- Kajem se jer bila previše iskrena. Ima mnogo gorih žena od mene, koje guraju stvari pod tepih. Mene je blam kada se gore ku*vetine i prostitutke od mene kače na moje ime i nisko udaraju - priča ona za gore pomenuti medij, a onda je otkrila kako joj se čini Franjo Osmakčić:


- U okej smo odnosima. Ne zameram mu ništa, sve su mi objasnili zašto su morali da slažu da je umro. Kada gledam sa strane roditelja, i ja bih to isto uradila za svoje dete. Kasnije on nije razmišljao o posledicama. Sad se ne mrzimo niti se previše volimo, imamo balans. - Upoznali smo se igrom slučaja. Bolje da se ne zna kako, i to ovde u Beogradu. Popričali smo. Jako fin i pametan čovek.Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page