top of page

Objavljena umrlica sina Enesa Begovića: Od Armina se oprostili roditelji, žena i ostatak porodice

Armin Begović preminuo je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu

Foto: Facebook/Amir Haspa Spahic, Facebook


Sin pevača Enesa Begovića, Armin preminuo juče, u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo.


Armin je preminuo na Infektivnom odeljenju KCUS-a u Sarajevu, a u tom trenutku bio je okružen najbližima koji su duboko potreseni nenadoknadivim gubitkom.


Naime, sahrana će se obaviti sutra u 14:30 na Gradskom groblju Bare u Sarajevu. Sada je na društvenoj mreži Fejsbuk osvanula i Arminova umrlica.


- Duboko ožalošćeni obaveštavamo rodbinu, prijatelje i komšije da se naš dragi Armin Enes Begović preselio na Ahiret u utorak, 13. juna 2023. godine, u 30. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 15. juna 2023. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju Bare. Ožalošćeni: supruga Almina, otac Enes, majka Azemina, sestra Arijana, zet Haris, nana Zibija i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. Tevhid će se proučiti istog dana u 14:30 sati u kući žalosti - stoji u saoštenju porodice na umrlici mladog Begovića.


Podsećanja radi, Armin Begović preminuo je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Imao je samo 29 godina i za koji dan je trebalo da postane otac. Živeo je u Sarajevu, a radio je u Ministarstvu spoljašnjih poslova BiH.

Foto: Facebook


Izvor: Telegraf

Comments


bottom of page