top of page

Niko na svetu nema 247 snimljenih pesama: Miroslav Ilić popularniji i od Bitlsa

Doajen muzičke scene Miroslav Ilić slavi zlatni jubilej povodom 50 godina grandiozne muzičke karijere dve večeri zaredom, 10 i 11. decembra od 20h u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije

Foto: Promo


Ulaznice za prvo koncertno veče su uveliko rasprodate, čak 35 dana pre samog događaja dok su ulaznice za 11.12. u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn putem ticket.rs.


Muzički opus najvećeg barda domaće muzičke scene broji preko 240 pesama i tim podatkom se svi možemo ponositi obzirom da niko u svetu nije dostigao takvu brojku. Da je Miroslav Ilić zvezda astronomskih razmera govori i činjenica da je u vreme kada su Bitlsi bili na samom vrhuncu popularnosti i u jednoj godini prodali preko 500 000 ploča, Miroslav ih je nadmašio i to duplo, sa 1 200 000 prodatih ploča.


Pored svih dostignuća i nagrada koje je dobio tokom svoje karijere, pored svih otpevanih pesama, krcatih koncertnih prostora, Miroslavu je još uvek veoma bitno da svojoj publici pruža nešto novo i drugačije. Pored 247 snimljenih pesama, 173 hita Miroslav Ilić je pred koncert svojoj publici poklonio i dve nove numere "Ti si zvezda mojih snova" i "Siromah sam al’ volim da živim" a publika može očekivati nezaboravnu atmosferu i provod za pamćenje na koncertima 10. i 11. decembra kao i nekoliko iznenađenja.


Izvor: Telegraf/PR

Comments


bottom of page