top of page

Nataša DNK: Nemam ništa protiv toga da deca imaju prava, ali želim i da profesori imaju neka prava

"oramo da pokušamo da zagrlimo i priglimo decu, jer im možda baš ljubav nedostaje", rekla je voditeljka

Printskrin: Grand Magazin Tv Grand


Voditeljka Nataša Aksentijević govorila je o vaspitanju najmlađih, kao i merama koje se moraju preduzeti, kako bi se iskorenile loše navike dece u našoj zemlji.


Naime, Nataša se prisetila svog detinjstva, i kako je sve izgledao u školi dok je ona bila đak.


- Sećam se da su neki učitelji pušili za vreme časa, ali su nam bili veliki autoriteti. Znao se red. Čula sam nedavno da deca ne ustaju, kad nastavnik uđe u učionicu. Nemam ništa protiv toga da deca imaju prava, ali želim i da profesori imaju neka prava. Neke škole na periferiji grada su traže da deca u starijim razredima osnovne škole su tražili da se dozvoli pušenje elekronskih cigareta za vreme časa. Mislim da su se neke stvari otegle kontroli - rekla je Nataša.


- Volela bih kad bi deca imala svoja prava, ali i obaveze. Neki od njih nisu naučeni da se ponašaju, jer im roditelji to nisu pokazali, zato se bahato ponašaju i prema vršnjacima. Hajde da se ne opredeljujemo i ne delimo, nego da budemo složni. Moramo da pokušamo da zagrlimo i priglimo decu, jer im možda baš ljubav nedostaje, da bi bili kompletni. Poljubac i lepa reč može mnogo toga da promeni.


- Vladeta Jerotić je jednom rekao: ''Ako učinite nekom dobro delo, ne tražite natrag uslugu, nego pustite da taj neko učini dobro drugom, kako bi se to proširilo''. Bavim se komedijom, željna sam osmeha, volim da ga vidim na licima ljidi. Kad vidim da izlaze nasmejani nakon završetka moje predstave, srce mi je puno - istakla je Nataša u "Premijeri vikend specijal".


Izvor: Telegraf

Comments


bottom of page