top of page

"Na estradi nema prijatelja": Šerif Konjević brutalno opleo po javnoj sceni, pa progovorio o bakšišu

On ističe da se on ne druži sa kolegama, već sa ljudima koji nisu iz sveta muzike i estradnog života

Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Pevač Šerif Konjević jedan je od omiljenih pevača narodne muzike, a mnoge od njegovih kolega rado pevaju njegove pesme na nastupima.


Ipak, uprkos tome, on kaže da prijateljstva u muzičkom svetu ne postoje.


On ističe da se on ne druži sa kolegama, već sa ljudima koji nisu iz sveta muzike i estradnog života.


- Na estradi nema prijatelja, ko god kaže da ima, nema nešto posebno. Posebno nema neke mržnje, ali ljubomora postoji. Ja se družim sa ljudima koji nemaju veze sa muzikom, ne zato što treba njih da pridobijem, nego se tako desilo - rekao je on i dodao:


- Ima ljudi koji nisu čuli za mene, ja nemam kompleks od toga, sa tim ljudima sam najopušteniji. Ne pričam ja o mom poslu, ni oni o njihovom. Imam uzrečicu "Ne volim te, ali ne mrzim". Zna se koga ja volim i zbog koga sve ovo radim - priča on, prenosi Grand.


Podsetimo, pevač je otvoreno govorio i o bakšišu koji dobija na veseljima, a priznao je za koju pesmu uvek dobije najviše novca.


- U poslednje vreme pesma "Sin" je preplavila sve svadbe koje sam do sada radio. Takođe je pesma popularna i u klubovima, omladina je peva. Devojke koje možda i nemaju momka ili decu kada čuju pesmu, pevaju je, jako im se dopada - rekao je on za Grand.


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page