top of page

Mučila muku sa kilogramima, a onda se prepolovila: Ivana Peters se nakon operacije stesala

Prošle godine pevačica je imala operaciju žuči i tu izgubila jos 10 kilograma, pa je sada njena kilaža dovedena do savršenstva

Foto: Nikola Tomić


Ivana Peters dugo se borila sa kilogramima, a kada je korigovala ishranu, smršala je deset kilograma.


Prošle godine pevačica je imala operaciju žuči i tu izgubila jos 10 kilograma, pa je sada njena kilaža dovedena do savršenstva.


- Odjednom sam dobila napad žuči, mislila sam da je slepo crevo. Morala sam na operaciju i zbog svega toga sam dosta smršala. Posle intervencije sam od lekara dobila spisak šta smem da jedem, tako da sam se prilagodila drugačijoj ishrani - kazala je Ivana jednom prilikom i dodala da joj u početku nije prijao novi režim ishrane.


- Ništa nisam mogla da jedem. Onda sam počela da uzimam više manjih obroka dnevno i to mi je ubrzalo metabolizam. Bila sam na detoksu, spremala sam sve obroke na vodi i jela uglavnom čorbasto. Sutlijaš sam spremala sa vodom umesto sa mlekom, a jela sam i dosta voćnih kompota. Bukvalno sam živela na čorbicama sa povrćem i mesom, samo to mi je prijalo. Tako sam skinula deset kilograma, a planiram još pet.


Bivša pevačica čuvene grupe "Tap 011" priznala je da je dugo kuburila sa viškom kilograma.


- Poslednjih deset godina bila sam veoma nezadovoljna kada sebe vidim na televiziji ili u novinama. Nikako nisam uspevala da skinem višak koji sam dobila posle porođaja. Išla sam i u teretanu, kad god sam imala vremena. Volim da vežbam, ali nisam dugo, jer sam u januaru preležala koronu, tako da sam napravila malo dužu pauzu - ispričala je Ivana jednom prilikom za "Hit".


Izvor: Telegraf/Hit

Kommentare


bottom of page