top of page

Mina Milutinović pokazala trudnički stomak: Manekenka pozirala s Nedovićem, pa uputila jaku poruku

Buduća mama proslavila je 27. rođendan, a sada je objavila fotografiju sa suprugoms

Printskrin: Instagram/tadione33


Atraktivna manekenka Mina Milutinović i košarkaš Nemanja Nedović će uskoro postati roditelji, a ova vest neizmerno je usrećila i njihove bližnje.


Buduća mama proslavila je 27. rođendan, a sada je objavila fotografiju sa suprugom.


- Zahvalna sam za sve što su mi ovih 27 godine donele, ali jedva čekam da provedem ostatak života sa tobom - napisala je Mina koja je pozirala sa izabranikom u uskoj haljini koja je ocrtavala njen stomak.

Veliki broj njenih prijatelja i kolega čestitali su joj rođendan, a sudeći po komentarima, mnogi nisu znali da je trudna.

Instagram: minamilutinovic


Podsetimo, Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu ljudi, a u avgustu 2022. venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.


- Mladi smo oboje, ali to je svakako životni cilj. Da li će biti uskoro ili će malo sačekati, videćemo. Kada bismo dobili sina, iskreno mislim da bi Nemanja preferirao da se bavi fudbalom, jer je Nemanjina neostvarena želja taj fudbal. Možda bi kroz to ostvario svoje želje. Ja ću prepustiti to deci, neka to bude njihov izbor. Šta god to bude bilo, uvek ćemo biti uz njih, naravno - rekla je ranije Mina koja je dodala šta je ključ njihovog skladnog odnosa.


- Poverenje, razumevanje i lojalnost. To su jednostavno stvari koje su presudne - rekla je tada ona.


Mina je otkrila kako sada njen muž reaguje na provokativne fotografije koja snima zbog kampanja.


- Sedam godina smo zajedno, morali smo da prođemo i kroz to. Vremenom je shvatio da nema razloga za takvim stvarima. Razumemo se, to je najbitnije. Razume i on moj posao i ja njegov. Balansiramo sve - naglasila je tada Mina koja je ponosna na Nemanjine uspehe.


- Ja sam ponosna supruga, jer Nemanja stvarno niže uspehe. Srećna sam zbog njega.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page