top of page

Mina Kostić uživa u ljubavi sa 15 godina mlađim dečkom: "Upoznali smo se sasvim slučajno"

- Ništa ne forsiram, šta bude biće - napisala je ona

Foto: ATA Images

Od kako se razvela od Igora X, sa kojim ima i ćerku, pevačica Mina Kostić nije se hvalila svojim ljubavnim životom, sve do danas.


Naime, pevačica je objavila fotografiju na kojoj je zagrljena sa svojim partnerom koji je od nje mlađi 15 godina, a kako kaže, spojila ih je ljubav prema životinjama.


- Desilo se slučajno. Ništa ne forsiram, šta bude biće, sve je u Božjim rukama - rekla je pevačica za "Grandnews" koja je otkrila da ih je spojila ljubav sa životinjama i da su se upoznali u šumi.

- Sasvim slučajno smo se upoznali u Šumicama kad smo šetali kuce. On se javio, mazio kuce, šalili se. Rekao mi je da me njegova sestra voli i onda mi je pisao. I tek posle dve nedelje sam mu odgovorila. Onda sam mu rekla kada tačno šetam kučiće. Šetali smo onako često - rekla je Kostićka.

- On je pravi lav, mlad, dobar, pažljiv, trenira, veruje u Boga, ide u crkvu, sve je onako kako sam ja želela - opisala je svog mlađeg dečka.


Pritnskrin: Instagram/minakostic_official


Zbog tabua da žene ne treba da imaju mlađe muškarce, Mina Kostić se ne obazire.


- Ja sam imala starije pa šta imam od toga. Ma ne zanima me, bitno je kako se ja osećam. Ja sam kao Bjonse - bila je jasna pevačica.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page