top of page

Marina Tadić se borila sa anksioznošću: "Upijala sam energiju drugih ljudi"

"Meni se dešavalo da mislim da ludim", rekla je pevačica

Foto: Instagram/marinatadic_official


Pevačica Marina Tadić odlučila je da svoju priču o borbi sa bolešću podeli sa javnošću, u želji da njen primer pomogne svima onima koji biju bitke za zdravstvenim tegobama.


Tadićeva živi mirnim porodičnim životom i uživa u trenucima sa svojim suprugom Urošem i ćerkicom Verom, a o intimi retko govori.


Prilikom gostovanja u domaćim medijima pevačica je ispričala kako je izgledala njena borba sa anksioznošću.


- Imala sam problem sa disajnim putevima, ali kada sam ušla u priču sa doktorkom shvatila je da su emocije uzrok takvog stanja. Te emocije su bile zarobljenje duboko u detinjstvu. Moj pristup ljudima me je najviše opterećivao jer sam morala da o svima brinem.


- Ja sam bila ta koja je mama svima. Tada sam otišla na terapiju, čuveni geštald, koji mi je mnogo pomogao. Od tada govorim ljudima da moraju više da govore o sebi i svojim problemima, jer kod nas se uglavnom ne govori o tome - priznala je pevačica.


Marina je objasnila koje simptome je imala i kako je prevazišla stanje anksioznosti, piše Glorija.


- Nisam imala taj panični napad. Meni se dešavalo da mislim da ludim. To sam pripisivala ljudima, jer u jednom trenutku vi ste toliko preplavljeni ljudima da vas oni "pojedu". Meni je to najviše smetalo. Ja sam veliki "upijač". Milijardu ljudi oko mene i ja upijam i negativnu i pozitivnu energiju. Dođem kući i vidim da to nije moje, svesna sam da to nije moja energija. Imala sam probleme i na nastupima – rekla je Marina i dodala:

Pritnskrin: RTV Pink


- Vidim nekoga i pomislim da je tužan, i onda sam mislila da je tužan zbog mene, da mu se ne sviđa kako ja pevam. I onda sam prisvajala svu energiju tih ljudi. Kući sam dolazila totalno slomljena. Pripisivala sam to sebi i pitala se šta sam ja to pogrešno uradila, ali naučila sam razne vežbe uz pomoć kojih sam to prevazišla to stanje.


Izvor: Telegraf.rs

コメント


bottom of page