top of page

Maja Marinković u društvu robijaša, a od Bilala ni traga: "Lep par, ljubav moja"

Bivši robijaš je svojevremeno na društvenoj mreži Tik Tok vređao Dalilu Dragojević

Maja Marinković/ Pritnskrin: Pink/narodpita


Bivša zadrugarka Maja Marinković već neko vreme je u Sarajevu, kod dečka Bilala Brajlovića, međutim, ovaj put našla se u društvu nekog drugog.


Naime, bivši robijaš Mirza Hatić objavio je selfi sa straletom, pa potom postavio pitanje koje je zbunilo mnoge.


- Lep par? Da ili ne? - napisao je Mirza, a onda objavio istu fotografiju na kojoj je napisao: "Moja ljubav".

Pritntskein: Instagram/majamarikovic


Podsetimo, bivši robijaš je svojevremeno na društvenoj mreži Tik Tok vređao Dalilu Dragojević.


Naime, tokom uživo prenosa njih dvoje su igrali popularni meč na TikToku, a opklada za onog ko izgubi je bila da mjauče. Međutim, Dalili se to nije dopalo, pa je napravila problem.


- Neću da mjaučem. Uskoro treba da radim ozbiljan posao, ne želim da se blamiram - poručila je Dalila Mirzi na šta je on burno reagovao.


- A kad si se guzila u "Zadruzi"? Hoćete zbog toga snimiti. J***** si se tamo pred svima, a sad vamo nećeš da kukuričeš. Je li to moral? Šta je to? Šta glumiš ti, jesi li ti svetica? - poručio je besno Hatić.


- Šta ti je Mirza? - vikala je ona.


- Nije mi jasno to. J***** si se, milion ljudi te gledalo, sad glumiš ovde sveticu - poručio je Mirza besno, nakon čega je Dalila ugasila uživo prenos od sramote.


Podsetimo, javnosti je čula za Mirzu 2014. godine kad je javno priznao da je srušio pravoslavni krst na Zlatištu koji predstavlja spomen obeležje Srbima poginulim tokom rata u Sarajevu. On je, takođe, hapšen i zbog oružane pljačke.


Izvor: Telegraf.rs

Kommentare


bottom of page