top of page

Kuma tvrdi da je Zvezdan maltretirao Anu: "Bilo je mnogo nasilja. Krvnički ju je tukao"

Milena tvrdi da je Ana navodno ćutala o nasilju jer ni sama nije bila svesna toga da je živela s nasilnikom, kao i da je znala da će za sve da se sazna čim je počeo rijaliti

Printskrin: Instagram/ ana_76___, Foto: Nikola Tomić, Instagram/ milenaacademy


Milena Kačavenda, kuma nevenčane supruge zadrugara Zvezdana Slavnića, Ane Ćurčić, tvrdi da je zadrugarku partner navodno redovno maltretirao, te i da ju je krvnički svakodnevno tukao.


Milena tvrdi da je Ana navodno ćutala o nasilju jer ni sama nije bila svesna toga da je živela s nasilnikom, kao i da je znala da će za sve da se sazna čim je počeo rijaliti.


- Daj Bože da niko nikad ne sazna šta znači biti u vrtlogu nasilja. Najgore je kad žena uđe u taj krug, kad muškarac počne toliko da je maltretira da ona ne može ni da prepozna da je u problemu. Ana je od mene pokušavala da sakrije da se to dešava. Ja sam bila jedina njena drugarica koja je Zvezdanu mogla da kaže: "Začepi, bre, budalo", dok je Ana ćutala. Bilo je mnogo nasilja, on je maltretirao i krvnički tukao. Kad je ulazila u rijaliti, videla sam strah u njenim očima. Mnogima je delovala hrabro, ali sam videla da je uplašena - priča Anina kuma i nastavlja:


- Ana je svaki problem pokušavala trezveno da reši. Sve je htela da drži pod kontrolom, pa niko nije znao šta se u njihovom odnosu dešava. Kad je bila ona rasprava unutra, ona je sedela za stolom, dok je on šetao ukrug. Tada, dok sam gledala TV, samo sam čekala kad će Zvezdan da skoči da joj nešto uradi. Videlo se da se kontroliše da nešto ne uradi i, srećom, nije - kaže Anina kuma.

Milena tvrdi da Zvezdan u rijalitiju ne sme sebi da dopusti da udari Anu jer bi, u tom slučaju, bio izbačen, a napolju nema prebijene pare.


- Slavnić, ako izađe bez honorara, ide na ulicu. On nema ni stan ni posao. Može da snima samo klipove za Tik-tok i da tako zarađuje. Živeo je kod Ane, a gde mislite da će sad da ode posle svega što je isplivalo i što se desilo? On je napravio fijasko samom sebi. Ja bih ga pljunula sad da ga vidim. On je nasilnik i mislio je da nikad Ana neće ući u rijaliti, međutim, evo šta se desilo. Ušla je tek kad je dobila našu podršku - priča kuma za "Republiku" i dodaje:


- Zvezdan je od sebe napravio preljubnika i mislim da ništa dobro ovim postupcima u rijalitiju nije dobio. Videće tek šta je uradio, a za sada mu je najbolje da se pokrije ušima i ćuti. Da prizna sva svoja nedela i krene iz početka.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page