top of page

Karleuša plakala zbog potresnog snimka majke ubijene Petre: "Od ovoga goreg bola nema"

"Neka joj Univerzum da snage da izdrži. Jadno dete, jadna majka.…. Užas užasa", napisala je Jelena

Foto: Telegraf.rs


Smrt dvogodišnje Petre iz Vršca koju je ubio otac Marko Budimirović podigla je Srbiju na noge. Centar za socijalni rad u tom gradu oblepljen je plakatima građana koji su danas protestvovali ispred te ustanove u znak negodovanja.


Tim povodom naša ekipa bila je u Vršcu, te smo zabeležili veoma potresan snimak kada je Suzana Budimirović skrhana bolom jedva govorila pred prisutnima.


Ovaj snimak smo objavili i na našoj Instagram stranici, ispod koje je i pop zvezda Jelena Karleuša ostavila komentar koji je za kratko vreme prikupio mnogobrojne lajkove.


- Od ovog nema dalje. Goreg bola nema. Crna žena, crna majka... Neka joj Univerzum da snage da izdrži. Jadno dete, jadna majka.…. Užas užasa. Ne postoje reči utehe za ovu ženu, sem da izdrži kako zna i ume. Ako ja plačem samo dok ovo gledam i pišem, njena duša zna kako joj je - napisala je Jelena.

- Srbija hitno mora da donese jasne zakone, kazne i efikasne mehanizme da se žene i deca zaštite od nasilja. Dogorelo je, sad su počeli i decu da ubijaju... Žene su u Srbiji potpuno nezaštićene - dodala je ona.


Pomenutu objavu, ali i kadrove tokom protesta koje smo danas u Vršcu zabeležili, pogledajte u galeriji ispod.


Printskrin: Telegraf.rs


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page