top of page

Jovana Jeremić najavila tužbu Saši Vidiću zbog uvreda: Napada zvezde jer je medijski mrtav godinama!

"Ako smo javne ličnosti, nismo javni ve-ce"

ATAImages/ Antonio Ahel


Kontroverzni modni kreator Saša Vidić, nedavno je žestoko isprozivao voditeljku Jovanu Jeremić, koja mu nije ostala dužna, te je u svom dobro poznatom stilu odgovorila.


Izrevoltirana voditeljka je na svom Instagram storiju objavila deo privatne prepiske u kojoj najavljuje tužbu, kako ga je ona nazvala, "psihijatru" Saši Vidiću, nakon čega je objasnila da ne treba da trpi uvredljive komentare, iako je javna ličnost.


- Ako smo javne ličnosti nismo javni ve-ce. Pozdrav od "lude" Jovane Jeremić - napisala je voditeljka u objavi.

Instagram printscreen/jeremicjovana


Saša Vidić je bio vrlo oštar kada je govorio o Jovani Jeremić za "Svet". Na pitanje da li bi je stilizovao, Saša je istakao da voditeljka nema stila za oblačenje, pa dodao da je poludela.- Ne, da li ste normalni? Kakvi, daleko bilo! Ona nema meru, ponašanje, kulturu... Ona jadna nema stila, što nije problem, ali je i luda, a to jeste problem. Mi smo dobri godinama, ali džaba kad je poludela. Ima ona puno pljuvača, neću da budem u tom redu jer lako je pljuvati devojku koja zaista nema stila, šta je tu problem. Ne sviđa mi se to što nosi i kako se predstavlja - objasnio je Vidić.

ATAImages/ Antonio Ahel


Podsetimo, Saša Vidić je bio dugogodišnji prijatelj i saradnik Cece Ražnatović, sa kojom je okončao saradnju, te više nema lepo mišljenje o nekadašnjoj drugarici. Kreator se nakon sukoba sa Cecom pomirio sa njenom ljutom estradnom rivalkom, Jelenom Karleušom, koja mu je čak i gostovala u emisiji jednom prilikom, gde su zajedno ocenjivali stajlinge poznatih.


Inače, Saša Vidić je najavio tužbu za pevačicu Daru Bubamaru, koja ga je javno izvređala nakon prozivki.


Izvor: 24sedam.rs


Kommentare


bottom of page