top of page

Jelena Karleuša razmišlja o otkazivanju izlaska svog albuma: Duboko sam razočarana kao čovek i majka

Karleuša je u svom oglašavanju spomenula i kolege

Printskrin: TV Pink


Pop zvezda Jelena Karleuša razmišlja o otkazivanju izlaska svog albuma "Alfa".

Jelena Karleuša se oglasila na društvenoj mreži Instagram izražavajući razočaranje zbog hajke koju trenutno doživljava nakon gostovanja u emisiji "Hit tvit" na televiziji Pink. U nizu objava na Instagram Story-ju, Karleuša je istakla da se više neće oglašavati o temama o kojima je govorila u toj emisiji, kao i nakon nje.

U svojim porukama, napisala je: "Sve što sam imala da kažem, rekla sam. Dodaću za kraj sram vas bilo. I vas koji napadate, i vas koji ćutite i gledate. Neću više na ovu temu niti ću odgovarati na javne napade." Takođe, Jelena Karleuša je razmišljala o mogućnosti otkazivanja albuma "Alfa", koji je planiran za avgust ove godine.

Printskrin: Instagram/karleusastar "Isceniram da razmišljam da otkažem izlazak albuma. Najiskrenije. Duboko sam razočarana, kao čovek, kao žena i majka, mržnjom u Srbiji", nastavila je Jelena Karleuša u svom oglasu na Instagramu. Takođe se obratila i svojim kolegama, zahvaljujući im što je nisu podržali u ovoj hajci.


U pomenutoj emisiji "Hit tvit", Jelena je takođe govorila o temama koje su potresle celu Srbiju, kao što su masakri koji su se dogodili 3. i 4. maja, gde je život izgubilo 18 osoba, uglavnom dece i mladih, kao i o vršnjačkom nasilju i protestima koji su se organizovali.

Jelena je istakla da su i njene maloletne ćerke, Atina i Nika, bile žrtve nasilja.


- Moju decu su napadali, one su doživljavale vršnjačko nasilje. Za moje detu kažu da će u šahtu da završi - istakla je Jelena.
Comments


bottom of page