top of page

Ivanovićeva udovica prvi put o ljubavi sa Jurićem: Oliver je sigurno srećan što sam uspela da volim

- Meni papir apsolutno ništa ne znači u ljubavi, ako nekog volim, živeću s njim bilo gde i na bilo koji način - istakla je Milena

Foto: Instagram/milena_bogdanMilena Popović je poslednjih nekoliko meseci konstantno u žiži javnosti, a tema brojnih natpisa na portalima je njena veza sa Igorom Jurićem koju prate razna nagađanja.


S tim u vezi, Milena je odlučila da stavi tačku na polemike i po prvi put o njihovoj ljubavi progovorila.


Ivanovića udovica otkrila je da zbog tragedije koja je zadesila ne voli da odlazi na Kosovo, i da često vreme provodi u Novom Sadu.


- Najviše ne podnosim lažne moraliste koji su našli da ocenjuju da li je ta veza došla prerano ili ne. Od Oliverove smrti prošlo je pet godina. Svako ko je spreman da mi to zameri mora biti licemeran, jer ljubav je nešto što vam se dogodi ili ne. Posle svega, meni se ljubav desila i zašto bih je krila. Igor i ja smo dvoje slobodnih ljudi koji su se u jednom životnom trenutku našli i zavoleli. Mislim da je njemu malo teže palo nego meni što je nastao takav odjek u javnosti. Nisam ga očekivala i zato sam u početku objavljivala naše zajedničke fotografije misleći da nikome neće biti interesantne. Kada sam shvatila šta se dešava, prestala sam, iako ne mislim da ima ičeg strašnog u tome. Važno mi je da sam čista sama pred sobom i pred Bogom, jer ja najbolje znam šta je Oliver bio meni i ja njemu, šta sam sve za tog čoveka uradila jer sam ga volela, i znate šta, sigurna sam da je Oliver tamo negde danas najsrećniji što sam nastavila sa životom i što sam uspela da ponovo volim - rekla je Milena.


Milena je otkrila i čime je Jurić uspeo da je osvoji i pomogne joj da ponovo zavoli.


- Bio je drugačiji, bio je veoma hrabar dok me osvajao. Ali mislim da se to rečima ne može opisati, jednostavno osetite kada se sve poklopi. Mi smo veoma slični iako dolazimo s potpuno suprotnih krajeva Srbije i imamo različite mentalitete. Eto, kod nas se ponovo pokazuje da u ljubavi nema pravila.


Na pitanje da li bi se ponovo udala, Milena je odgovrila:


- Nisam formalista i ne verujem u papire. Meni papir apsolutno ništa ne znači u ljubavi, ako nekog volim, živeću s njim bilo gde i na bilo koji način jer verujem da je ljubav jedini pravi pokretač - izjavila je Milena za "Story".


Izvor: Telegraf.rs
Comments


bottom of page